Lisansart.com tarafından Windows 11 key alırken dolandırıldım

BOOTKIT

Decapat
Makaleler
1
Cimri sitesinde gördüğüm ilandan ötürü bu siteye gittim. Windows 11 Pro Retail key satın aldım 19.99₺'ye dedim sorun olmaz herhalde, sipariş verdim bekliyorum sonra gelmeyince wp desteklerine yazdım.

1647622817735.png

Baktım gönderim yapılıyor dedi halen bekliyorum gelen yok giden yok website 4-5 sefer mesaj attım dönüş gelmedi.
Başka tarayıcıdan tekrar mesaj attım.

1647622907618.png

Tamamdır bakıyorum dediler sonra ne ses var ne de seda adam kayboldu gitti. Dolandırıldığımda kaldım. Ödeme itirazı açtım şimdi bekliyorum.
Arkadaşlar lütfen bu siteyi tercih etmeyin. 20₺ az bir para değil mağdur olmayın.

Sitedeki yorumlardan belli fake olduğu, geçmiş olsun.

Ben konusunu açmıştım bu sitenin Sosyal'de. Kesinlikle dolandırıcı biri. Bankanizi geç olmadan arayıp harcama itirazi yapın, PayTR ile de iletişime geçip satıcının ürün ve fatura göndermediğini belirtin. Sonra da o adama Whatsapp üzerinden paranı yatirmazsa karakola ve savcılığa gideceginizi söyleyin. O zaman iade yapıyor. En mantıklısı bu adami savcılığa sikayet etmek aslında.

Arkadaş Lisansbudur ve sağlamlisansdan almıştı 2 side aynı kişi herhalde bilgim yok ama benzerler sorun yaşamamıştı.

Ben konusunu açmıştım bu sitenin Sosyal'de. Kesinlikle dolandırıcı biri. Bankanizi geç olmadan arayıp harcama itirazi yapın, PayTR ile de iletişime geçip satıcının ürün ve fatura göndermediğini belirtin. Sonra da o adama WhatsApp üzerinden paranı yatirmazsa karakola ve savcılığa gideceginizi söyleyin. O zaman iade yapıyor. En mantıklısı bu adami savcılığa sikayet etmek aslında.

PayTR ile iletişime geçtim hafta içinde yardımcı olacaklarını diye mail geldi. Papara ödeme itirazı açamıyormuş sadece PayTR ile baş başa kaldık.

Arkadaş Lisansbudur ve sağlamlisansdan almıştı 2 side aynı kişi herhalde bilgim yok ama benzerler sorun yaşamamıştı.

Sanırım yeni nesil bir dolandırıcılık sistemi sanırım, bir bardak soğuk su iciceğim üstüne yapacak bir şey kalmadı.

PayTR ile iletişime geçtim hafta içinde yardımcı olacaklarını diye mail geldi. Papara ödeme itirazı açamıyormuş sadece PayTR ile baş başa kaldık.
Valla öyleyse ben olsam kesinlikle karakola vs şikayet ederim. 20 lira çok bir para değil ama dolandırıcılik yapıyor alenen. Üstelik bunu PayTR gibi bilindik ödeme yöntemleri üzerinden yapıyor. Yani adam insanların 20 lira deyip vazgecmesi üzerinden para kazanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı