Lise 2. dönem sınavlarını yapacakmış

Kaynak atabilir misiniz?

Ben göremedim hiçbir yerde.

Gelen yönetmelik böyle.

Geçen dönem olanlar 8-26 Mart arası, bu dönem ilk sınavları olacaklar ise 29 Mart, 16 Nisan arası sınav olacakmış.

Kaynak atabilir misiniz?

Ben göremedim hiçbir yerde.
Benim okulum için durum bu hocam
Screenshot (27).jpg

NTV adlı kaynakta: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha önce yaptığı açıklamada, "1. dönem sınavları, 25 şubat 2021'de, 2. dönem sınavları, 25 Mart'ta başlayacak." ifadelerini kullanmıştı.
Yazılıyor. 3 saat önce yazılmış.

Tarihler kesin değil ama 3. dönem sınavı bile yapılabilir bu sınav aşkıyla.

Şimdi olaylar karıştı işte. Eğer 2.dönem sınavları 25'te başlayacaksa 1.dönemde 1 ve 2.dönemde 2 sınav yapmayacaklarını düşünürsek tek sınav olacak gibi duruyor. E o zaman neden 25 Mart'ta başlıyor?

Bugün öğrendim, liseye gidiyorum, 2-3 hafta sonra okulum 2. dönem sınavlarını yapacakmış. İlk başta sadece 1. dönem sınavı olmayanlar sınav olacak diye düşünüyordum ama MEB resmen içimden geçti. Neredeyse hiçbir şey bilmiyorum, 50-60 alsam yeter fakat bu gidişle 10-20 alacak gibiyim. 10-15k vaka varken ille de sınav yaptırıyorlar. Konularımız falan da oldukça zor, 2-3 şey bilsem çok dert etmem ama hiçbir şey bilmiyorum, canlı derslerden de bir şey anlaşılmıyor, odaklanamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
2-3 hafta yine iyi :D Benim ki 1 hafta sonra :D

NTV adlı kaynakta: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk daha önce yaptığı açıklamada, "1. dönem sınavları, 25 şubat 2021'de, 2. dönem sınavları, 25 Mart'ta başlayacak." ifadelerini kullanmıştı.
Yazılıyor. 3 saat önce yazılmış.

Tarihler kesin değil ama 3. dönem sınavı bile yapılabilir bu sınav aşkıyla.

Bu Açık Öğretim içinmiş şimdi baktım da.

Aynısı geçerli benim için de. Dersleri anlayamıyorum. YKS puanımız düşecek gözümüzün önünde. Sağlık kısmı var bir de bunun. Bugün şu konuya denk geldim.
Ne yapmaya çalışıyor bunlar, anlamış değilim.
Kendim öğrenmek isteseydim açıktan okurdum liseyi. Bu nedir ya? Kendim öğrenemiyorum, bu kadar basit. Niye bunu sınav yapıyorlar ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı