Lise 3'te kısa boydan dolayı moral bozukluğu

Özel olmazsa birşey sormak istiyorum ergenliğe ne zaman girdiniz?
Ergenliğe pandemi zamanında tam lise geçiş dönemlerinde 2020 civarı oldu yani.

Türkiyede boy ortalaması erkeklerde 1.73 zaten. Yani ne kısasın ne uzun. Ortalama boya sahipsin. Psikolojini bozacak boş sebeplere takılma.
1.77 olmuş hocam upgrade gelmiş millet uzuyor malum z kuşağı hormonlu 1.90 incecik zargana tanıdık çıkıyor ortaokultan 185 olmuş mübarek.
 
Ortalama boyda olmak kötü bir şey değil, etrafındaki her eşya, ürün, kapı, klozet vb her şey ortalama insan boyuna ve kilosuna göre tasarlanır. Özel hissetmek istiyorsan kendini geliştirip zekanla fark yarat, boya bu kadar kafa takıp boşa zaman harcamak yerine kitap okuyabilirsin mesela.
 
Şu an kendi boyumun kaç olduğunu bilmiyorum bile çok da merak etmiyorum bunun için üzülmen garip geldi.
Kendini kaç hissediyorsun.

Ortalama boyda olmak kötü bir şey değil, etrafındaki her eşya, ürün, kapı, klozet vb her şey ortalama insan boyuna ve kilosuna göre tasarlanır. Özel hissetmek istiyorsan kendini geliştirip zekanla fark yarat, boya bu kadar kafa takıp boşa zaman harcamak yerine kitap falan okuyabilirsin mesela.
Öyle yapıyorum hobiler var telefonda takılıyorum kitap okuyorum kafamın öyle bir yerine oturmuş heran bozuluyorum yani kafa dağıtıyorum aradan kaynıyor desem yeridir beynime yapışmış gibi.
 

Geri
Yukarı