Lise gerçekten zor mu?

Görünce yorum yapmadan duramadım :D korona zamanı 8.sınıftan liseye geçtiğimde yine çalışmıyordum, 84 olan ortalamam 9.sınıfın ilk dönemi 58 gelmişti 💀 çalışma alışkanlığınız olsa iyi olur çünkü üniversite sınavı kariyeriniz için önemli olacak.

Hocam sınavlara zaten çalışırım fakat LGS dönemindeki gibi günlük çalışmam gerekiyor mu?

Hocam sınavlara zaten çalışırım fakat LGS dönemindeki gibi günlük çalışmam gerekiyomu
Evet günde 1 saat 1 derse ayır eve gidince kredisi yüksek derslere ağırlık verip onlara konu tekrarı yap bitti gitti.

Hocam sınavlara zaten çalışırım fakat LGS dönemindeki gibi günlük çalışmam gerekiyor mu?
Yani hocam harıl harıl ders çalışmak değil de eğer dediğim gibi alışkanlık edersen rahat edersin. Mesela dersten önce kitaba göz atmak, veya biz bugün ne işledik bir bakayım demek yeterlidir. En azından aklından çıkmaz.

%5 dilimle bir Anadolu lisesine girdim ve bugün lisede ilk günümdü, aşırı stres oldum.9. sınıf gerçekten zor mu? Her gün 2-3 saat çalışmam mı gerekecek ya sınavlardan kalırsam diye aklım çıkıyor. Lise gerçekten zor mu?

Lise zor değil insanları zor geliyor sizin okul zaten üst düzey %5 dilim olduguna göre sizi kötü etkiliyecek insanlar yoktur bana göre derslerinize önem verin lise süresi boyunca üniversite sınavınız geleceğiniz için adım olacak çünkü.

Yaratıcı kopya taktiklerini öğrenmek çok işlevseldir.

Günlük çalışmasanızda sınav haftasına yakın düzgün çalışırsanız ve dersleri derste dinlerseniz yazılıları halledersiniz ama yks için günlük çalışmak gelecekte size çok faydası dokunacaktır.

%5 dilimle bir Anadolu lisesine girdim ve bugün lisede ilk günümdü, aşırı stres oldum.9. sınıf gerçekten zor mu? Her gün 2-3 saat çalışmam mı gerekecek ya sınavlardan kalırsam diye aklım çıkıyor. Lise gerçekten zor mu?
ben 10. sınıfım 9. sınıftayken bende aynılarını yaşamıştım ben günde 2 saat civarı çalışıyorum bu tarzda çalışırsan sıkıntı yok ama çalışmazsan lise seni zorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı