Lise gerçekten zor mu?

4 yıllık lise hayatım boyunca birkaç önemli sınav hariç sadece sınavlardan son 1-2 hafta önce günde 2-3 saat çalışarak 87-88 civarı bir OBP ile liseyi bitirdim.

Değişkendir, derse giren hoca sınavda zorlamaz ama proje vs. verir kafayı yedirtir. Kimi hoca ise tam tersidir her koldan zorlar. Lise zorluğu diye bir şey yok. Dersi veren hocaya ve okulun sınavlar konusunda takındığı genel tutuma bağlıdır.

Şu bir gerçek: YKS konusunda 11. Sınıf gibi başlarsanız erken yol alıyorsunuz.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz.
Kopya ya olumsuz bakılsada bence önemli hocam. Yks de önünüze şişirme notlarla karşılasacaksınız kötü not almak yerine kopya çekmek daha önemlidir.

Kopya ya olumsuz bakılsada bence önemli hocam. YKS de önünüze şişirme notlarla karşılasacaksınız kötü not almak yerine kopya çekmek daha önemlidir.

Bir de bunun kul hakkı tarafı var bence hiç girilmemesi gereken bir yer

Kopya ya olumsuz bakılsada bence önemli hocam. Yks de önünüze şişirme notlarla karşılasacaksınız kötü not almak yerine kopya çekmek daha önemlidir.
Bence de. Kopya ne kadar çalışkan da olsanız bir şart. OBP saçmalığını madem kaldırmıyorlar bizim kendi çabalarımızla bir şeyler yapmamız şart maalesef.

Bir de bunun kul hakkı tarafı var bence hiç girilmemesi gereken bir yer
Kul hakkımız OBP ile çoktan yeniyor zaten merak etme hocam. Biz bizden alınan hakkı alıyoruz bununla.

Bence de. Kopya ne kadar çalışkan da olsanız bir şart. OBP saçmalığını madem kaldırmıyorlar bizim kendi çabalarımızla bir şeyler yapmamız şart maalesef.

Kul hakkımız OBP ile çoktan yeniyor zaten merak etme hocam. Biz bizden alınan hakkı alıyoruz bununla.
Neyse buradan tartışma çıkar gereksiz siz yapın artık göçünce diğer tarafa görürsünüz

Bir de bunun kul hakkı tarafı var bence hiç girilmemesi gereken bir yer.

Hocam geleceğinizi etkiliyen bir şey ben bu sene sınavda istediğim yeri 0.2 puanla kaçırdım ve benim OBP 95 olmasına rağmen şişirme notlardan dolayı öne geçenlerden eminim. Son sene okul değiştirdim hiç çalışmayan birinin nile OBP'si 98'di.

Neyse buradan tartışma çıkar gereksiz siz yapın artık göçünce diğer tarafa görürsünüz
Sanırım ülkede ki YKS sınavının işleyişi hakkında bilginiz yok, o yüzden böyle yorumlar yapmanız çok normal sistemi bilmeden önce bende yapıyordum. Kul hakkı falan kalmıyor bir yerden sonra. İnançlı biri olarak söylüyorum bu arada.

Hepinizin yorumları için teşekkür ederim daha da stres oldum fakat yarından itibaren her gün 1 ya da 1 buçuk saatlik konu tekrarı yapmaya karar verdim.

Sizin için en iyisi olur ama her zaman üstüne ekleyin daha az değil daha fazla yapmaya bakın en azından dinlenmeye falan kalkacakken veya çalışmayı bitireceğin zaman 1 soruda olsa ekleyin üstüne

Technopat Haberler

Geri
Yukarı