Lise gerçekten zor mu?

Sanırım ülkede ki YKS sınavının işleyişi hakkında bilginiz yok, o yüzden böyle yorumlar yapmanız çok normal sistemi bilmeden önce bende yapıyordum. Kul hakkı falan kalmıyor bir yerden sonra. İnançlı biri olarak söylüyorum bu arada.
Ha bi de kopyalardan dolayı cehennemlik olacaksam yerimi garantilemişim :):).
Şuan bu şartlar altında yenilen onca haktan sonra artık zorunluluk.

%5 dilimle bir Anadolu lisesine girdim ve bugün lisede ilk günümdü, aşırı stres oldum.9. sınıf gerçekten zor mu? Her gün 2-3 saat çalışmam mı gerekecek ya sınavlardan kalırsam diye aklım çıkıyor. Lise gerçekten zor mu?

Kardeşim bu kadar kasma zaman su gibi akıp gidiyor sınav zamanı yaklasınca 2 hafta önce çalışmaya bak zaten notlar yüksek gelmeye başlacak sonra takılırsın böyle yaparsın kafa rahat kalır kasarsan stres yaparsın her şey birbirine girer.

Hocam geleceğinizi etkiliyen bir şey ben bu sene sınavda istediğim yeri 0.2 puanla kaçırdım ve benim OBP 95 olmasına rağmen şişirme notlardan dolayı öne geçenlerden eminim. Son sene okul değiştirdim hiç çalışmayan birinin nile OBP'si 98'di.
Hocam bizim okulda OBP yüzünden bir arkadaş özele geçti ki okulumuzun dilimi %1,5-2 içinde olmasına rağmen. Çocuğun 9-10 ortalaması 87. 11-12 ortalamaları sayesinde 94'lere kadar yükseltti.

Ha bi de kopyalardan dolayı cehennemlik olacaksam yerimi garantilemişim :):).
Şuan bu şartlar altında yenilen onca haktan sonra artık zorunluluk.
Evet :)

Hocam bizim okulda OBP yüzünden bir arkadaş özele geçti ki okulumuzun dilimi %1, 5-2 içinde olmasına rağmen. Çocuğun 9-10 ortalaması 87. 11-12 ortalamaları sayesinde 94'lere kadar yükseltti.

Evet :)

Maalesef öyle hocam elden bir şey gelmez sorun sistemde.

%5 dilimle bir Anadolu lisesine girdim ve bugün lisede ilk günümdü, aşırı stres oldum.9. sınıf gerçekten zor mu? Her gün 2-3 saat çalışmam mı gerekecek ya sınavlardan kalırsam diye aklım çıkıyor. Lise gerçekten zor mu?
Sınav haftaları dışında çalışman gerekmez. Zor değil. Hele yüzde 5’e giren birine hiç değil. Halledersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı