Benim bildiğim fizikten master şartAmerika'ya gitmek istiyorum, lise mezunuyum. Oraya gidip McDonald's gibi yerlerde başlamak istiyorum. Sizce lise diploması yeterli mi?
Benim bildiğim fizikten Master şart![]()
Amerika'da mcdonald çalışanı olmak kadar kötü bir şey yok haberin olsun en azından farklı bir iş bulmayı dene.
Biri üniversite mezunu gerek yazmıştı o yüzden sordum.
Ne önerirsin? Uber gibi bir şey olabilir miyim?
Sadece belirli başvurularda üniveriste gerekiyor McDonald's da çalışacaksan lise diploması yeter zaten.
Türkiye'den mezun değil mi?
Gece 2'de domates kesip karın tokluğuna çalışacaksan emin ol alırlar çünkü normal insanlar bu işleri orada yapmıyorlar. Bir zanaat bilmiyorsanız ülkedeki top 3 üniversiteden çıkmadıysanız bir şey yapamazsınız çünkü orada işler okul ile değil işi bilip bilmemen ve yeteneklerinle çalışıyor.Amerika'ya gitmek istiyorum, lise mezunuyum. Oraya gidip McDonald's gibi yerlerde başlamak istiyorum. Sizce lise diploması yeterli mi?
Gece 2'de domates kesip karın tokluğuna çalışacaksan emin ol alırlar çünkü normal insanlar bu işleri orada yapmıyorlar. Bir zanaat bilmiyorsanız ülkedeki top 3 üniversiteden çıkmadıysanız bir şey yapamazsınız çünkü orada işler okul ile değil işi bilip bilmemen ve yeteneklerinle çalışıyor.
Niye yaramasın işini ortalama üstü yapanlar deli para kazanıyorlar. 2 yıl ABD'de oto tamircilik yapıp burada torunlarına ev alan tanıdığım var adamın çocuğu yok daha.Aslında berber mesleğini biliyorum ama sermaye yok bir dükkan açmak için orada şu tür işlerde çalışıp sonra da dükkan açmak işe yarar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.