Lise Nasıl Bir Ortamdır ?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 104
  • Görüntüleme 20.457
Kiz meslek lisesi, Web Programciligi.
Teknik servis dalini eledik. Veritabani ile Web Programciligi kaliyor. Veritabani okulda ogretilebilecek kadar kolay ders degil. Kendini gelistirmen sart. Hicbir terimi unutmaman gerekir, su gibi bilmen sart.

Kiz meslek lisesi, Web Programciligi.
Teknik servis dalini eledik. Veritabani ile Web Programciligi kaliyor. Veritabani okulda ogretilebilecek kadar kolay ders degil. Kendini gelistirmen sart. Hicbir terimi unutmaman gerekir, su gibi bilmen sart.

Teknik servisi neden eledik? Fakat kafamın donanım için daha yatkın olduğunu
düşünüyorum?
Veritabanı programcılığını yaptığı görev nedir ve siz hangi bölümü okudunuz?

Teknik servis onu acik bir bolum degil ve dersleri Web Programlamaya gore daha agir. Kime sorsan teknik servisi bilir maksadinda ilerliyorlar. Web Programlama dersleri hic sıkıcı degil ve aksine eglenceli. Gayet guzel bir bolum. Ben teknik servis'im maalesef ki..

Veritabani ile ilgili bilgileri Egitim kategorisinin icinden bulabilirsiniz, bilgili arkadaslar cok ayrintili yorumlar yapti. ;)

Çok soru sorduğumun farkındayım ama buralar da bilişim okuyan bir büyük yok. Kusura bakmayın.

Teknik servis onu acik bir bolum degil ve dersleri Web Programlamaya gore daha agir. Kime sorsan teknik servisi bilir maksadinda ilerliyorlar. Web Programlama dersleri hic sıkıcı degil ve aksine eglenceli. Gayet guzel bir bolum. Ben teknik servis'im maalesef ki..

Veritabani ile ilgili bilgileri Egitim kategorisinin icinden bulabilirsiniz, bilgili arkadaslar cok ayrintili yorumlar yapti. ;)

Sanırım doğru konuyu buldum?
Veritabanı mı Web tasarımı mı? | Technopat Sosyal

Mythbusters'taki adamların mesleği nası olunuyo ya müthiş bişey. :D Paso deney yapıyolar. Yada Bear Grylls bu herifler nası bu mesleklere sahip oluyolar :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı