Lise Nasıl Bir Ortamdır ?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 104
  • Görüntüleme 20.468
Çirkin kızların kendini güzel sandığı,tipsiz erkeklerin kendini yakışıklı sandığı ve aylık 1500tl ile geçinip okulda benim babam zengin 2.dönem zaten özele geçicem dersler umurumda değil diyenlerin toplandığı yerdir lise.

Ya bu matematik her seferinde önümü kesmek zorunda mı arkadaş...

Türkiye'deki öğrencilerde matematiğin zor olduğu düşüncesi bir önyargı bence. Matematik de diğer dersler kadar zor veya kolay. Evrenin dili matematik olduğu için her yerde karşına çıkması da doğal :) Önyargılı yaklaşmadan lisede öğretilenleri öğren, seveceksin.

@Silinen üye sen şu internet üzerindeki puan robotlarından puanını hiç hesapladın mı kardeş ? Ya da onların hesaplaması ne derece doğru bu konuda bilgin var mı ?
Hocam yanlış olduğunu düşünüyorum. Hocalarım fatih anadolu lisesi büyük ihtimalle gelir diyorlar. Ancak hesapladığımda yanından bile geçmiyor. Eğer benimki öyle puan gelirse, sınıfı düşünemiyorum. 4. yüm not olarak...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı