Lise Nasıl Bir Ortamdır ?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 104
  • Görüntüleme 20.464
Donanım bilgisinin, matematikle ne alakası var ? Ben gidip de progamlama, java, ya da 3d ile uğraşmıyorum. Matematiği süper olup da, donanım konusunda 100 defa cebimden çıkaracağım kişiler tanırım. Matematik sadece kod vs yazanlara lazım olur...

Donanım bilgisinin, matematikle ne alakası var ? Ben gidip de progamlama, java, ya da 3d ile uğraşmıyorum. Matematiği süper olup da, donanım konusunda 100 defa cebimden çıkaracağım kişiler tanırım. Matematik sadece kod vs yazanlara lazım olur...

Donanımın çalışması için yazılıma gerek yok mu sayın WolfMan. Adamın matematiği süper adı üstünde matematiği süper donanımı nerden bilsin. Ben çok iyi basketbol oynarım o zaman çok iyi futbol oynamam mı gerekiyor? İlerde Bilişim bolumunu seçerse bay süper, çok iyi bir mühendis olabilir.

İşte ben de aynı şeyden bahsediyorum. Programcılıkla uğraşmıycaksan donanımın matematikle hiç bir alakası yoktur. :) Donanımı bilmekle, yazmak arasında çok çok fark var..

Şu an bulunduğum okuldan kötü olamaz hocam. 8 senemi çoğu meslek lisesinden kötü bir okulda geçirdim. Son 2 sene sadece rahattık. Disiplin cezaları vs. takmıyorlar.

Şu an bulunduğum okuldan kötü olamaz hocam. 8 senemi çoğu meslek lisesinden kötü bir okulda geçirdim. Son 2 sene sadece rahattık. Disiplin cezaları vs. takmıyorlar.
Adamlar lay,lay,lom yapıyorlar. Sigara,bıçak falan taşıyorlar. Bunlar okuldan atılırsa okumak isteyen öğrenci oranı artar.

Konuyu ve cevapları okuyamadım ama cevaplamak istedim. Özetleyecek olursak acıma acınacak hale gelirsin misali. :) Bir çok değişik af edersiniz cins insanla karşılaşacaksın. Ders konusunda düşüş yaşayabilirsin bu normal çünkü 9. sınıf ağır bir yıl. Ama birazcık gayret ile dersleri dinlersen üstesinden gelirsin. Kendimden biliyorum bir tavsiye vermek istedim. En iyisi arkadaşlarına, öğretmenlerine karşı çok güzel bir üslup kullanmak. Bu sayede notlarımın çoğu sözlü ve performans sayesinde iyi oluyor. Yazım hatalarım varsa özür dilerim. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı