Bu sene liseye geçeceğim ve yalnız kalmaktan korkuyorum. Ortaokulda hiç arkadaşım olmamıştı ve nasıl arkadaş edinilir bilmiyordum. Lisede nasıl arkadaş edinebilirim?
Arkadaş edinmenin taktiği yoktur kikendi kendinize bir şekilde tanışıp zamanla samimi olunur genelde. Yani her şeyi oluruna bırak kendiliğinden gelişir.
Arkadaşlığınuz büyük bir ihtimalle sanaldan olacağı için bir sorun olacağını zannetmiyorum. Liseye geçtiğim zaman kendi kafama göre birini buldum ve birlikte anlaşıp ikimiz admin olup grup açmıştık.Bu sene liseye geçeceğim ve yalnız kalmaktan korkuyorum. Ortaokulda hiç arkadaşım olmamıştı ve nasıl arkadaş edinilir bilmiyordum. Lisede nasıl arkadaş edinebilirim?
Benimki de aynı şekilde...9. sınıfa bu sene geçtim, Eylül'de 10. sınıfa geçeceğim. Okula toplasan 20 kere falan gitmişimdir anca, ona rağmen sınıftaki çoğu kişi tanıyorum ve bir kişi ile çok yakın arkadaş oldum. Ki ben oldukça asosyal bir insanım, yeni girdiğim ortamlarda arkadaş edinmem uzun sürer. Yani eğer arkadaş edinmemek için ayrı bir çaba sarf etmiyorsan kendiliğinden birileri ile arkadaş olacaksın zaten, çok kasma.
Tam olarak bu yaşandı bende de. Önce okula gidemediğimiz için grup üzerinden konuşmaya başladık, okula gidince daha da kaynaştık birbirimizle.Arkadaşlığınuz büyük bir ihtimalle sanaldan olacağı için bir sorun olacağını zannetmiyorum. Liseye geçtiğim zaman kendi kafama göre birini buldum ve birlikte anlaşıp ikimiz admin olup grup açmıştık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.