Aylarda mı? 2-3 ay sonra okul kapanabilir zaten.İlk aylarda şüpheci ve gözlemci ol.
Normalde sınıfta birkaç grup olur, benim şansıma 15 kişilik bir grup olarak arkadaşlar edindik, tavsiyem arkadaş gruplarına katılmayı dene, ya da sınıfın komik çocuğu olup ilgi de çekebilirsin.![]()
Emin ol, kimse hiçbir şey yokken kendini kaybetmez, 10.sınıfa geçmiş, iyi ile kötüyü ayırt edebilir yani?Bence olmasa daha iyi olur bir süre sonra kendini kaybeder ve sınıfın rezil , kötü not sahibi biri olur.
Normalde sınıfta birkaç grup olur, benim şansıma 15 kişilik bir grup olarak arkadaşlar edindik, tavsiyem arkadaş gruplarına katılmayı dene, ya da sınıfın komik çocuğu olup ilgi de çekebilirsin.![]()
Lütfen burada efkarlanmış gibi yapmayın, o mesajı şakasına yazdığım çok belli, arkadaş da büyük ihtimal ciddiye almayacak.Sınıfın komik çocuğu olmak bazen iyi olmuyor![]()
Emin ol, kimse hiçbir şey yokken kendini kaybetmez, 10.sınıfa geçmiş, iyi ile kötüyü ayırt edebilir yani?
Lütfen burada efkarlanmış gibi yapmayın, o mesajı şakasına yazdığım çok belli, arkadaş da büyük ihtimal ciddiye almayacak.
Ben de aynı durumlardan geçmiş biriyim, komik çocuk olmakta sorun yok, ilgi çekmişken saçma şeyler yapınca rezil duruma düşüyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.