Lisede çok yalnız kaldım

Çok saçma bir bakış açısı, en çok arkadaşa ihtiyaç duyacağı dönem bile olabilir okul-dershane-ders denkleminden arada çıkıp kafasını dağıtması gerekecek başını kaldıramama gibi bir saçmalık yok.
Hocam arkadaşın derslerinin seviyesini bilmiyoruz. Eğer çok zayıfsa gerçekten çok çalışması gerekli.

Asıl popüler kültür kölesi milletin olmak istediği gibi olmandır niye arkadaşım yok diye şey yapmak değil arkadaşa ihtiyacın yok illa arkadaşım olacak kafasında arkadaş istiyorsun gerçek dostunu bulamazsın zaten bırak arkadaş işlerini kendin gibi davran daha iyi.

Sosyal olmayı istememdeki sebep milletin benim sosyal olmamı istemesi değil. Benim artık yalnız kalmaktan sıkılmam ve diğer insanları kıskanmam. Ama evet Instagram'da gördüğün arkada dandik bir phonk şarkısı altta patrick bateman ya da trollface üstte de kızları aşağılayan veya kendini milletten çok üstün gören ortalama 13 yaşında bir çocuğun yaptığı edit akımının senin kişiliğini belirlemesi kölelik degil 😃

Ben de benzer şeyler yaşadım ortaokul'da yine 1 2 arkadaşım vardı sınıfta rahattım derse katılabiliyordum falan ama liseye geçince çok çekingen birisi oldum üstüne dışlanınca (biriyle kavga ettim küfür ettiği için.) hiç kimseyle arkadaş olamadım yapacak bir şey yok dostum açık liseye geçebilirsin.

Sosyal olmayı istememdeki sebep milletin benim sosyal olmamı istemesi değil. Benim artık yalnız kalmaktan sıkılmam ve diğer insanları kıskanmam. Ama evet Instagram'da gördüğün arkada dandik bir phonk şarkısı altta patrick bateman ya da trollface üstte de kızları aşağılayan veya kendini milletten çok üstün gören ortalama 13 yaşında bir çocuğun yaptığı edit akımının senin kişiliğini belirlemesi kölelik degil 😃
İnsanları kıskandığın bir köle oluyorsun kendin gibi ol başkalarını kıskanarak bi yere gelemezsin phonk daha fazla zevk veriyor en azından :)

12.sınıfta arkadaş edinmene gerek yok. Büyük ihtimal YKS'den başını kaldıramayacaksın.

İşte bu yüzden üzülüyorum bende elimde fırsat vardı ama kaçırdım artık yenmeye motivasyonum kalmadı

İnsanları kıskandığın bir köle oluyorsun kendin gibi ol başkalarını kıskanarak bi yere gelemezsin phonk daha fazla zevk veriyor en azından :)
başkasının olmak istediğim hayatı yaşaması ve benim de bunu istemem gayet doğal.

İşte bu yüzden üzülüyorum bende elimde fırsat vardı ama kaçırdım artık yenmeye motivasyonum kalmadı

başkasının olmak istediğim hayatı yaşaması ve benim de bunu istemem gayet doğal.
Kıskanma düzeyinde ise değil herkes aynı koşullarda büyümüyor ve yaşamıyor doğanın kanunu alışıcaksın herkes aynı değil.

Asıl popüler kültür kölesi milletin olmak istediği gibi olmandır niye arkadaşım yok diye şey yapmak değil arkadaşa ihtiyacın yok illa arkadaşım olacak kafasında arkadaş istiyorsun gerçek dostunu bulamazsın zaten bırak arkadaş işlerini kendin gibi davran daha iyi.
Anlıyorum hocam.
Sen arkadaş edinemediğin için arkadaşsızlık iyi bir şey diye kendini inandırmışsın sadece.
1686065091513.png

1686065044850.png

1686065057209.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı