Yol yaptı yol
Hectopat
Lise 1'de iken bir tane ayı vardı onun çaldığından eminim.. Orjinal samsung kulaklığım gitmişti 120 TL civarındaydı o zaman..Yani diyeceğim o ki zor ispatlarsın..
Montunuzu çalıp giymediğine göre, satıp eşya mı aldı?Yazik ihtiyaci vardir belki. Benim kuzenimin de kalemi ve defteri silgisi calinmis cok eskiden. Dayim da gitmis tum sinifa kalem silgi defter almis. Bir daha da calinmamis bir sey.Ilk okul da hem montum hem de param calinmisti hic lafini bile etmedik ihtiyaci vardir diye.
![]()
Onu nereden bileyim.Montunuzu çalıp giymediğine göre, satıp eşya mı aldı?
ne mahkemesi ya orası okul polis karakolu değil!Velini alıuorsun hocam, evinize en yakın "çocuk şube" ye gidiyorsunuz. İfade veriyorsunuz. Müdür yardımcısına söylediğinizi de söylüyorsunuz. Tanıklar falan onları da söyleyin. Devlet size zaten avukat veriyor, en geç 2 gün içinde karşı taraf savcıya çağırılıyor. O da ifade veriyor. Uzlaşmak istediğiniz falan soruluyor. Siz de uzlaşmak istemiyorum diyorsunuz. 6 ay içinde mahkeme oluyor. Oraya gidiyorsunuz. Öyle devam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.