The Fallen Angel
Megapat
Kestirmek zorunda değilsin ama o öğretmen sana takar, günümüzde çoğu öğretmen kendini 80'li yıllarda sanıyor.
Takarsa taksın en fazla performans notundan 5-10 puan kırar ben onun dersine çalışıp sınavdan yüksek notla geçmesini bilirim.Kestirmek zorunda değilsin ama o öğretmen sana takar, günümüzde çoğu öğretmen kendini 80'li yıllarda sanıyor.
En fazla şiddet uygular ki şiddet uygularsa biraz canım acır ve tartışmayı %100 oranla kazanırım kazanma ihtimali kalmaz. Tabii dayak yemek istediğimden değil :d kurtuluş için küçük bir bedelYönetmeliğe aykırı bir şey yapmıyorsanız kendinizi savunmak en doğal hakkınız ama ne yazık ki hocalarla tartışmak bu kadar kolay olmuyor. Hocanıza yönetmeliğe göre sorun olmadığını ve kestirmek istemediğinizi söylerseniz kötü sonuçları olabilir. O yüzden şimdiden ailenizin okula gelmesi iyi olabilir.
Disiplinle tehdit ederse ne yapabilirim? Üniversitede İngilizce Dil Bilimi okumak istiyorum disipline gidersem öğretmen olma ihtimalim yok. Tabii öğretmen olacağım demiyorum ama olma ihtimalim var tabiiYa çok boş yapmış. Okulda saç uzatmak bildiğim kadarıyla serbest. Bende mesleğe gidiyorum bana da 1-2 hoca söyledi, evet hocam, aynen diyerek geçiştiriyorum. Saçını toplu tut eğer disiplin falan demezlerse kestirme. Onun dışında devam uzun saça.
Dostum işte olaylar büyümesin diye önceden ailen okula gidip konuşsun. Hocayı tanımadığım için da net yorum yapamıyorum. Belki de bir zaman sonra umursamaz.En fazla şiddet uygular ki şiddet uygularsa biraz canım acır ve tartışmayı %100 oranla kazanırım kazanma ihtimali kalmaz. Tabii dayak yemek istediğimden değilKurtuluş için küçük bir bedel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.