Lisede zorbalık görmek

Hocam GYM başla zorbalık yapanlarının ismini al instalarını bul bir yıl sonra git karşılarına. Aynı şeyi yapabiliyorlar mı bakalım?
İnsta demişken bu aralar doxbin gibi sitelerde takılan zorba kurbanları var. Adamların evine baskın atıyorlar zorba kimse artık birine karışmaya korkuyor (tanık olundu)

Merhaba, çok güçsüz bir cocugum en ufak bir şaka yapsalar ayakta duramiyorum ve zorbalik yapan cok ogrenci var. Evet herkesin klasik onerisi hoca ve mudur yardimcisina soylemek, ama artik bunlar eskide kaldi cunku olmuyor. Olan olaylar takip edilmiyor, aradan cikariliyor. Simdi bana zorbalik yapsalar, sikayet etseler okul cikisinda belki de beni taninmayacak hale getirecekler. Bu yuzden guclenmek istiyorum. Liseye gidiyorum onerileriniz varsa teşekkür ederim.
Ailenizle konuşun.

Eğer bir şey yapmazlarsa technopat üyelerini yardıma çağırın(!)

Sen al kelebeği tak birine bir de bacağına tak ama kelebeği yere at hocalar hemen gelir ağla RP yap o bana saldırdı bıçağı aldım geri sapladım de nefsi müdaafaa.
Çok mantıklı, kamera kayıtlarından bıçağı senin taktığın görününce de deli taklidi yaparsın.

Herkes gym boks falan demişte böyle gereksiz insanlar teke tek çıkmaya bile bir tarafları yemez. Çevren yoksa boş yani.

Hocam güzel bir spor salonuna gitsin manyak arkası olur denendi onaylandı ya da gider ülkü ocaklarına 2 muhabbet falan aralarına girerse daha bitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı