Lisenin en zor yılı?

En zor lise yılı size göre nedir?

• Oy verenlerin toplamı
    110
Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba sosyal. Soru başlıkta görüldüğü gibidir. Size göre en zor lise yılı nedir?

Benim için 10. sınıftır. 10. sınıfta özellikle matematikten soğumuştum. Daha permütasyon kombinasyon'da salmıştım.

Fizikten de hoca yüzünden soğumuştum.

Edebiyat da aynı. Hoca yüzünden. Diğer derslerin maşallahı var. Bu seneki kimya biyoloji kekti.

Şu an 12 oldum. 11. sınıf en kolay sınıf kanımca. Fonksiyon ve üçgen bilmeden matematiği parçalamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim için 9. sınıftı. Ortalamam 90 civarlarından 80'e çakılınca bir afallamıştım. Sonra 87'ye kadar çekebildim de 10. sınıfta. 9. sınıf yeni derseler geldiği için en zor geçen senem oldu benim. (Lise 3'e geçeceğim.)

9.Sınıfa ilk geçtiğimde arkadaş ortamına çok takılmıştım. Ortaokulu falan full takdir-teşekkürle geçmiştim. 9.sınıf da ortalama ile geçmiştim sen düşün hani. Sonradan aklım başıma geldi de liseyi ciddiye aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı