Lisenin ilk günü nasıl olmalı?

Wuesty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA / KEÇİÖREN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 3700x Sıvı Soğutmalı İşlemci | XFX RX 5600XT THICC III ULTRA 6GB VRAM Ekran Kartı | Geil Evo Spear AMD Ryzen Edition CL18 8x2 16 GB 3600 MHz Dual Channel Ram | Kingston A2000 Series SA2000M8/500G NVMe M2 SSD | Thermaltake 650W PSU | Thermaltake Versa T25 TG Kasa | Gigabyte B450M S2H Anakart | ASUS TUF GAMING VG277Q1A 165HZ 1MS 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar bu yıl liseye başlıyorum ve gideceğim lise şu:

Her neyse ilk gün okula giderken çantaya neler koymalıyım ve davranışlarım nasıl olmalı?

Ve şunları ekleyeyim: Biraz asosyalim bir de kızlarla göz göze gelemiyorum 2 sebebi var onlar da şunlar:

1. Sebep: 7. sınıfta yanlışlıkla yürürken elim bir kızın arkasına değmişti ondan sonra disiplinlik olmuştum ama sonra kurtuldum tabi disiplinlikten, hiç istemeden olmuştu bildiğiniz koridorda yürürken elim değmişti yanlışlıkla sapıklık falan değil yani her neyse hocaları ikna etmiştim ondan dolayı biraz sıkıntılıydı yani.

2. Sebep: 8. sınıfta yani bu yıl dershanede bir kız vardı biraz çirkindi ve benimle konuşmak istiyordu hep, ondan sonra sınıftakiler benimle dalga geçtiler 1 yıl boyunca onun yüzüne.

Son düzenleme:
Dostum kafana çok takma sadece giyimine kuşamına dikkat et onun dışında klasik bir öğrenci çantası hazırla yanında mutlaka para bulunsun.

Yaşın gereği cool olmak en havalı duruş. Öyle cıvık olma ama ego da olma. Yeni nesil aptallık içinde olan tavırlara karşı erdemli dur. Hani yaşından büyük düşünme tavırları fazla sağlam bir giriş olur. Sakinlik en önemlisi... Benim en büyük farkındalığım buydu. Hala enerjim hatırlanır. Anlamsız şekilde de kızların da hoşuna giderdi.. Ha ona rağmen uzak durmaya devam ederdim. Bu zaten işin gerçekliği.

Her neyse ilk gün okula giderken çantaya neler koymalıyım ve davranışlarım nasıl olmalı?
Normal davran işte kız istemeye gitmiyorsun ki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çantaya bir şey koymana gerek yok bence ilk gün kitapları taşımak için götürürsün fazla cıvık bir tip olma bir de tavsiyelerim bunlar.

İlk yazıyı editledim okuyabilir misiniz o kısmı acaba arkadaşlar?

Ne anlamda para bulunsun? Yemek falan için mi yoksa kekolar için mi?

Ilk gun topluca bir yere gitme ihtimaline karsi. Kimi insanlar ilk gun samimilesip gezmek istiyor.

Ve şunları ekleyeyim: Biraz asosyalim bir de kızlarla göz göze gelemiyorum 2 sebebi var onlar da şunlar:

1. sebep: 7. sınıfta yanlışlıkla yürürken elim bir kızın arkasına değmişti ondan sonra disiplinlik olmuştum ama sonra kurtuldum tabii disiplinlikten, hiç istemeden olmuştu bildiğiniz koridorda yürürken elim değmişti yanlışlıkla sapıklık falan değil yani her neyse hocaları ikna etmiştim ondan dolayı biraz sıkıntılıydı yani.

2. sebep: 8. sınıfta yani bu yıl dershanede bir kız vardı biraz çirkindi ve benimle konuşmak istiyordu hep, ondan sonra sınıftakiler benimle dalga geçtiler 1 yıl boyunca onun yüzüne.

Cantaya bir esya koyma. Kitaplari tasimak icin kullan. Cok civimadigin surece disiplinlik olmazsin civima.

Davranışlarına dikkat et, kendinden emin ol, öz güvenli olmak her yaşta güzeldir. Yanında para bulunsun yiyecek içecek alabilirsin belki çantana 1 adet defter 1 adet kalem alabilirsin hocalar isteklerini söyleyecek, her lisede olduğu gibi keko, ucube çarlar olacak onlara karşı dikkatli ol ve doğal ol.

Not: Öncelikle başarılarını dilerim, her zaman kendini geliştirip daha iyi olmaya bak!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı