Lisenin ilk günü nasıl olmalı?

Merhaba arkadaşlar bu yıl liseye başlıyorum ve gideceğim lise şu:

Her neyse ilk gün okula giderken çantaya neler koymalıyım ve davranışlarım nasıl olmalı?

Ve şunları ekleyeyim: Biraz asosyalim bir de kızlarla göz göze gelemiyorum 2 sebebi var onlar da şunlar:

1. sebep: 7. sınıfta yanlışlıkla yürürken elim bir kızın arkasına değmişti ondan sonra disiplinlik olmuştum ama sonra kurtuldum tabii disiplinlikten, hiç istemeden olmuştu bildiğiniz koridorda yürürken elim değmişti yanlışlıkla sapıklık falan değil yani her neyse hocaları ikna etmiştim ondan dolayı biraz sıkıntılıydı yani.

2. sebep: 8. sınıfta yani bu yıl dershanede bir kız vardı biraz çirkindi ve benimle konuşmak istiyordu hep, ondan sonra sınıftakiler benimle dalga geçtiler 1 yıl boyunca onun yüzüne.

Gir sınıfa otur bir yere yanında biri varsa tanış sonrası gelir.

Her neyse ilk gün okula giderken çantaya neler koymalıyım ve davranışlarım nasıl olmalı?

Ve şunları ekleyeyim: Biraz asosyalim bir de kızlarla göz göze gelemiyorum 2 sebebi var onlar da şunlar:

1. Sebep: 7. sınıfta yanlışlıkla yürürken elim bir kızın arkasına değmişti ondan sonra disiplinlik olmuştum ama sonra kurtuldum tabii disiplinlikten, hiç istemeden olmuştu bildiğiniz koridorda yürürken elim değmişti yanlışlıkla sapıklık falan değil yani her neyse hocaları ikna etmiştim ondan dolayı biraz sıkıntılıydı yani.

2. Sebep: 8. sınıfta yani bu yıl dershanede bir kız vardı biraz çirkindi ve benimle konuşmak istiyordu hep, ondan sonra sınıftakiler benimle dalga geçtiler 1 yıl boyunca onun yüzüne.

Dostum sesiz olmamaya çalış normal bir insan gibi insanlarla kaynaşmaya bak yoksa dışlanırsın.

Biraz asosyalim ama konuşmam falan sert ve net, bir de ön iki dişim kırık dalga konusu olurum diye korkuyorum.

Gir sınıfa otur bir yere yanında biri varsa tanış sonrası gelir.

Aynen arkadaşın dediği gibi çok da takılma böyle yoksa kafayı yersin.

Biraz asosyalim ama konuşmam falan sert ve net, bir de ön iki dişim kırık dalga konusu olurum diye korkuyorum.

Geçmezler, geçerlerse de atacaksın kafayı kimse de sesini çıkaramayacak.

Evet, olabilirsin ama takma sakın kafaya, dişin kırık olmasa boyunla dalga geçerler boyun normal olsa kilonla kilon normal olsa başka bir şeyle. Sende onlarla dalga geç. Ortama ayak uydur, kendini başta zorbalatmazsan hep öyle kalırsın.

Evet, olabilirsin ama takma sakın kafaya, dişin kırık olmasa boyunla dalga geçerler boyun normal olsa kilonla kilon normal olsa başka bir şeyle. Sende onlarla dalga geç. Ortama ayak uydur, kendini başta zorbalatmazsan hep öyle kalırsın.
Eğer başta zorbalatırsanda 4 yıl boyunca çekersin, aklında bulunsun. Bir kere düşersen kalkman zor oluyor. Sonra ya dalga konusu oluyorsun ya da asosyal. @Wuesty

1. sebep: 7. sınıfta yanlışlıkla yürürken elim bir kızın arkasına değmişti ondan sonra disiplinlik olmuştum ama sonra kurtuldum tabii disiplinlikten, hiç istemeden olmuştu bildiğiniz koridorda yürürken elim değmişti yanlışlıkla sapıklık falan değil yani her neyse hocaları ikna etmiştim ondan dolayı biraz sıkıntılıydı yani.

2. sebep: 8. sınıfta yani bu yıl dershanede bir kız vardı biraz çirkindi ve benimle konuşmak istiyordu hep, ondan sonra sınıftakiler benimle dalga geçtiler 1 yıl boyunca onun yüzüne.

Dostum bunlar hiç dert edilecek şeyler değil. Önceden okuluna nasıl gidiyorsan yine öyle git. Okulun ilk günü neredeyse herkes senin durumunda olacak. Derslerde dersini dinle teneffüslerde kızlarla konuşamam diyorsan bile sınıftaki erkeklerle konuş kaynaş. Zaten ilk günden kızlarla konuşmaya çalışma. Zaten zaman geçtikçe bu duygular gider rahatlarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı