Liseye geçiş gerginliği nasıl atılır?

Hocam ne kadar üstüne gitsemde yenemiyorum, kalbim çok hızlı atmaya başlıyor titriyorum. Ama alışırsam gayet sakin oluyorum.

Dostum üstesine gitsemde olmuyor diye bir şey yok kafanda herkesin insan olduğunu ve normal bireyler olduğunu kodlaman lazım belki yardımcı olur diye şunu da ekleyem insanlar her şeyi unutur.
 
2 side desem yeridir hocam, benimle 3 kişi kavga etmeye gelmişti biri 16 diğer 2'si benimle yaşıttı, Allah'a şükür sadece elmacık kemiğim morardı şişti onun dışında bir şeyim yok.

Bir şey olmaz bir adama 50-60 kişi geleceklerini düşünmüyorum. En fazla iyi bir dayak yersin ondan da hiçbir halt olmaz.
 
Bu arada elinize sağlık acayip fazla yorum gelmiş heralde gerilen tek ben değilmişim😅 umarım okurların işine yaramıştır, cevap yazanlarada elinize sağlık☺️
 
Merhaba arkadaşlar bu sene LGS vardı istediğim yeri tutturdum ve çok gerginim. Çünkü kavga ettiğim çocuklarla 2 hafta aynı sınıfta olacağım onlar da belalı tiplerdi. İnsanlarla konuşmakta berbatım, kavga edersem başım belaya girer diye ödüm patlıyor. Gideceğim lisede çok kalabalık acayip gerildim.

Kavga ettiğin insanlarla neden kavga ettin.
 

Geri
Yukarı