Liseye yeni geçtim ve uzaktan eğitimden bir şey anlamıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Açılacakmış lise 1'lere ama yine de çok verimli olmaz gibi haftada 3 veya 2 gün ders olacakmış kalan günler yine uzaktan🙁
 
Kimse anlamıyor denmiş ama imkanı olan kişi özel ders ile açığını kapatıyor, siz de özel ders alma imkanınız yoksa(olsa bile okul gibi özel ders almanızı tavsiye etmem) YouTube üzerinden devam edin, çalışan adam çalışıp eksiğini kapatıyor.

9. sınıfsınız sanırım, sayısal veya eşit ağırlıktan girecekseniz matematiğinizin dokuzuncu sınıf için çok iyi olmasını önemseyin, gerisinde de dersleri dinleseniz yeter(yapılamayan dersler değil, YouTube gibi platformlardan bahsediyorum).
 
Bu hocaların ilgisiyle de alakalı. Bizdeki bazı hocalar dersler ile ilgilenmediği için zerre bir şey anlamıyoruz ama ilgilenenler gerçekten anlatıyor. Ama yüzyüze olan eğitim bundan kat kat daha iyidir. YouTube üzerinden ders videoları izleyebilirsin işe yarıyorlar cidden.
 
Hocam Online derslerden bir şey anlayan var mı ki?
Okulların tatil olmasını isteyenler bile şu an açılmasını istiyor.
Bir şeyler anlayabiliyorsun ama süreler kısıtlı olduğundan veya çeşitli sorunlardan dolayı anladığın şey çok verimli olmuyor. YouTube'den veya çeşitli kaynaklardan konularınızı açıp bakmanızı öneririm.
 
Öz kardeşim ( 9. sınıf okuyor ) aynı senin sorunun gibi sorunlar yaşıyor. YouTube' de bulunan ders videoları ile sıfırdan birşeyler yapmaya başladı. Eğer imkanın var ise sende YouTube videolarından izleyebilirsin.
 

Geri
Yukarı