LiveStreaming için GTX 960 vs R9 380

Ya he he. Nedir şu Nvidia fan hastalığınız? 750 Ti alarak kendinizi belli etmişsiniz ki zaten. Uygun sistemi olan, iki tane test videosuna bakan birisi zaten R7 265 alırdı. Tamam ben de aldım ama fanı olduğumdan değil.

Bir de elektrik faturasını tek tek hesaplayıp her ay ardan 1-2 TL'yi kenarda biriktirecek misiniz? Kimse o kadar parayla zengin olmaz.

Ben öyle 3-5 fps'nin fanı değilim. Ben teknolojinin fanıyım. Nerede yeni teknoloji var, neresi bana ekstra özellik getirecek ben oranın fanıyım o yüzden GTX 750Ti aldım. R9 380 sana yeni özellikler sunmuyor ki alayım ya da R7 265. R9 285'i biraz daha pişirip önüne sunuyorlar o kadar.

Ya he he. Nedir şu Nvidia fan hastalığınız? 750 Ti alarak kendinizi belli etmişsiniz ki zaten. Uygun sistemi olan, iki tane test videosuna bakan birisi zaten R7 265 alırdı. Tamam ben de aldım ama fanı olduğumdan değil.

Bir de elektrik faturasını tek tek hesaplayıp her ay ardan 1-2 TL'yi kenarda biriktirecek misiniz? Kimse o kadar parayla zengin olmaz.

İşte anlamıyorsun 1-2 TL değil yaklaşık 4TL yılda 48TL 5 yılda yaklaşık 225TL yapıyor. Sen bu parayı cebinden atacak kadar zengin olabilirsin ama ben değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman Nvidia kandırmasında beni. İsterse 1000W olsun. Kanımı emdirmeye niyetim yok. Kullandığımız bilgisayarlar maksimum 600-700W çekiyor genelde. İnternet cafe işletmediğimiz için faturanın ayda bilmem kaç ₺ oynaması pekte enterese etmiyor. Kaldı ki o gücüde sürekli çekmiyor. Ama yeni teknolojilere anlamsız dil çıkartmak saçma. Seneye Nvidia yapar daha güzelini. Sonra AMD yapar. Böyle sürüp gider. Önemli olan ihtiyaç doğrultusunda doğru ürünü alabilmek.

Arkadaşlar hepinizin cevapları için teşekkürler ama benim ihtiyaçlarım şunlar: 1. Yeni teknolojiler 2. Kalite ve uzun ömür 3. Uygulamaların kullanılabilirliği, sürücü desteği ve yüksek performans.

Buna uygun kart nedir ve kimse hangi marka almam gerektiğini yazmamış ve 4 gigabaytlık modelin farkı ve artıları nelerdir ?

Oyunlarda ayarları açtıkça bellek kullanımı artıyor ve 2 GB yetersiz kalıyor. Bu 2 kart arasından R9 380 tavsiye ederim. MSI veya ASUS alabilirsiniz. Sapphire kartlarında sorun olma ihtimali diğerlerine göre biraz yüksek. 80-90 TL az ödeyeceksin diye bu riski göze alıp almamak sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı