- Makaleler
- 13
Satıcı TunelShop diye bir yer. Orijinal olup olmadığı ne malum? Alınmaz bu fiyata ayrıca.
Satıcı TunelShop diye bir yer. Orijinal olup olmadığı ne malum? Alınmaz bu fiyata ayrıca.
Hocam başlığı farklı yazabilir adam. Çok gördüm, Başlıkta sony garantili ürünün ithalatçı garantili çıktığını.Evet. Kesinlikle alınmaz bu fiyata.
Orjinalliğini doğrular, değilse iade eder o problem değil de.
Fiyatı çok fazla.
Eurasia garantili ürünün çakma çıkma ihtimali Bağcılar'da Suriyeli görmeme ihtimali kadar az.
Bu fiyata alınır mı? Alınmaz.
Hocam başlığı farklı yazabilir adam. Çok gördüm, Başlıkta sony garantili ürünün ithalatçı garantili çıktığını.
Hocam neredeyse DualSense'den daha pahalı.
Onun yerine Amazon'da vergi dahil 2.000 TL'ye Xbox 9. Nesil kol var.Hocam onun da kontrolünü yapmak zor değil. Bakar garanti Eurasia değilse ya da orjinal değilse iade eder.
İade denen bir durum var sonuçta.
Ama tekrar ediyorum.
Bu fiyata alınmaz zaten.
DS5 alabiliyorsanız direkt DS5 alın o halde.
Ben DS5'e alışık olmadığım için DS4 alacağım bir sonraki sefere.
Onun yerine Amazon'da vergi dahil 2.000 TL'ye Xbox 9. Nesil kol var.
BİM'den alınma markasını hatırlamadığım pil ile 1 aydır günde 4 - 5 saat olacak şekilde oynuyorum. Bitmiyor. Sizin gamepad ölü olmasınF710 hayvan gibi pil yiyor. Duracell pil 1 haftayı zor çıkarıyor. (Günde 2-3 saat oynamayla) aklında bulunsun. Bizzat kullandım
F710 hayvan gibi pil yiyor. Duracell pil 1 haftayı zor çıkarıyor. (Günde 2-3 saat oynamayla) aklında bulunsun. Bizzat kullandım
Xbox kolu pek benlik değil açıkçası. Hiç alışık olmadığım bir kol türü.
Ama 2000 lira eğer orijinal ise gayet güzel bir rakam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.