Çözüm Logitech G PRO X boğuk ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Konu ile alakalı geç konuşacağım affedin, kulaklığımı Amazon'dan sipariş ettiğim gibi geri de gönderdim, gittim elimle Teknosa'dan alıp deneyerek aldım, Sanırım ses kartı arızalıymış (USB), Kendi EQ si gerçekten çok tutarlı ve gerçekçi sonuçlar veriyor, Kulaklığın frequency response değerleri gerçekten harika, EQ içinden ayarladığınız frekasnlarda ses artışı çok net anlaşılıyor ve +8 kademeye kadar neredeyse distortion yok, Dolby Atmos Kullanıcısı olarak Dolby'i artık aratmıyor (hatta Dolby'i yedim), gerçekten muazzam, DTS denen saçmalık niye var bilmiyorum, Video editlemede de mastering yapmada çok yeterli. Logitech sevmeyen birisi olarak ürünün kaliteli olduğunu söylemeliyim. (Çerezlik bilgi: Spotify/Settings/Normalise Volume özelleğini kullanmayınız)
1722351211734.png
Sanat: (Fotoda Wireless yazıyor, yazım hatasıdır)
1722351125296.png

Konu ile alakalı geç konuşacağım affedin, kulaklığımı Amazon'dan sipariş ettiğim gibi geri de gönderdim, gittim elimle Teknosa'dan alıp deneyerek aldım, sanırım ses kartı arızalıymış (USB), kendi EQ'si gerçekten çok tutarlı ve gerçekçi sonuçlar veriyor, kulaklığın Frequency response değerleri gerçekten harika, EQ içinden ayarladığınız frekasnlarda ses artışı çok net anlaşılıyor ve +8 kademeye kadar neredeyse distortion yok, Dolby Atmos kullanıcısı olarak Dolby'i artık aratmıyor (hatta Dolby'i yedim), gerçekten muazzam, DTS denen saçmalık niye var bilmiyorum, video editlemede de mastering yapmada çok yeterli. Logitech sevmeyen birisi olarak ürünün kaliteli olduğunu söylemeliyim. (çerezlik bilgi: Spotify/Settings/Normalise volume özelleğini kullanmayınız)Eki Görüntüle 2268557sanat: (fotoda Wireless yazıyor, yazım hatasıdır)Eki Görüntüle 2268555

Bu kulaklığın gerçek performansı çok başka, onun yazılımıda iyi değil. Tam istenilen verimi elde edememişsin.

Bu kulaklığın gerçek performansı çok başka, onun yazılımıda iyi değil. Tam istenilen verimi elde edememişsin.
MusicBee, foobar2000 gibi music playerlerde de Equalizer APO, Dolby, Boom3D gibi çoğu ekolayzer programını kullandım hepsinde distortion mevcut, "tam performansı elde edememişsin" gibi kısaca bir şey yazmak bir şeyi ifade etmiyor daha açıklayıcı bir cümle kullanın lütfen, ayrıca dinlediğiniz müzikleri hangi platformlarda dinliyorsunuz ne tür müzik dinliyorsunuz sizin bir kulaklıktan beklentiniz veya ihtiyacınız nedir ve kullandığınız ses seviyesi nedir ayrıca insan kulağı ne kadarını duyabilir gibi konular da var. Saçma ve eksik bir yorum olmuş eğer bildiğiniz bir extra var ise düzgünce aktarınız.

Musicbee, foobar2000 gibi Music Player'lerde de equalizer apo, Dolby, boom3D gibi çoğu ekolayzer programını kullandım hepsinde distortion mevcut, "tam performansı elde edememişsin" gibi kısaca bir şey yazmak bir şeyi ifade etmiyor daha açıklayıcı bir cümle kullanın lütfen, ayrıca dinlediğiniz müzikleri hangi platformlarda dinliyorsunuz ne tür müzik dinliyorsunuz sizin bir kulaklıktan beklentiniz veya ihtiyacınız nedir ve kullandığınız ses seviyesi nedir ayrıca insan kulağı ne kadarını duyabilir gibi konular da var. Saçma ve eksik bir yorum olmuş eğer bildiğiniz bir extra var ise düzgünce aktarınız.

Müzik için kullanacaksan fxsound indir farkı gör, ses şiddeti desteği sağlıyor. Fxsoundun bir diğer özelliği ise müziği daha canlı hale getirmesi ama FPS oyunlarında ses kasmak için kullanacaksanda EQ programını aktif etmeden, Windows'tan ayar yaparak kullanmalısın. Bu kulaklık hem müzik hem oyun hem de filmde de çok başarılı, ne yazık ki yazılımı berbat.

Güncelleme: (16.02.2025) G Hub durduk yere tekrar bozulup kendi surround sistemini aktif etti. Çözümde belirttiğim yöntem artık işe yaramıyor. Ne yaparsanız yapın bela olan bu "Logitech HX2E Surround Effect" kapanmıyor. Dolayısıyla artık DTS Sound Unbound uygulamasının surround sistemini kullanmaya izin vermiyor. Fiziksel olarak bu kadar sağlam olan bir kulaklığın içine nasıl edilir anlamış değilim. Yıllar geçti ghub denen rezillik aynı şekilde devam ediyor. Pro X 2 geldi aynı sorun ondada var. Yılların Logitech kullanıcısı olarak sanırım artık farklı markalara yöneleceğim. Hayatımda böyle rezil bir olay görmedim.

Dosya Ekleri

• {049C1E0D-D0A9-4CE1-A3E8-7E057761EEEC}.png
    {049C1E0D-D0A9-4CE1-A3E8-7E057761EEEC}.png
    62,7 KB · Görüntüleme: 51
Güncelleme: (16.02.2025) G Hub durduk yere tekrar bozulup kendi surround sistemini aktif etti. Çözümde belirttiğim yöntem artık işe yaramıyor. Ne yaparsanız yapın bela olan bu "Logitech HX2E Surround Effect" kapanmıyor. Dolayısıyla artık DTS Sound Unbound uygulamasının surround sistemini kullanmaya izin vermiyor. Fiziksel olarak bu kadar sağlam olan bir kulaklığın içine nasıl edilir anlamış değilim. Yıllar geçti ghub denen rezillik aynı şekilde devam ediyor. Pro X 2 geldi aynı sorun ondada var. Yılların Logitech kullanıcısı olarak sanırım artık farklı markalara yöneleceğim. Hayatımda böyle rezil bir olay görmedim.
Ghub suruculerini aygıt yöneticisinden kaldır Equilazer apo kullan.

Güncelleme: (16.02.2025) G HUB durduk yere tekrar bozulup kendi Surround sistemini aktif etti. Çözümde belirttiğim yöntem artık işe yaramıyor. Ne yaparsanız yapın bela olan bu "Logitech HX2e Surround effect" kapanmıyor. Dolayısıyla artık DTS sound unbound uygulamasının Surround sistemini kullanmaya izin vermiyor. Fiziksel olarak bu kadar sağlam olan bir kulaklığın içine nasıl edilir anlamış değilim. Yıllar geçti G HUB denen rezillik aynı şekilde devam ediyor. Pro X 2 geldi aynı sorun onda da var. Yılların Logitech kullanıcısı olarak sanırım artık farklı markalara yöneleceğim. Hayatımda böyle rezil bir olay görmedim.

G HUB denen şey rezalet bu doğru ama kulaklık bir harika kulaklığı Windows üzerinden ayarlayın sonra farkı görün.

Yazdığınız tüm programları denedim hala Dolby Atmos'un kalitesinde değiller.

G HUB kaldırınca mikrofonun BlueVoice özelliğini kullanamıyorsunuz.
Ve benim gibi klavye, fare, direksiyon setiniz de Logitech ise o programa her türlü bağımlısınız.

Bu kısım Wireless modeller içindir; Windows 24H2'den sonra kulaklık yazılımı mic açma kapama sesi spamlamaya başladı. Güncellemeyi geri aldığımda sorun kalkıyor. Bazı diğer markalardan da bu tarz sorunlar duydum o yüzden kesinlikle Windows kaynaklı.
Geçici olarak duyulmayacak ses gönderen minik yazılımlar ile sürekli kulaklığı aktif tutmanız gerekiyor. Bu da Wireless kullananların otomatik kapatma özelliğini devre dışı bıraktığı gibi şarjında kısa dayanmasına sebep oluyor...

merhabalar herşeyi yaptım çok güzel fakat bilgisayarı kapatıp açınca yeniden uzmansal sesi açmam gerekiyor

merhabalar herşeyi yaptım çok güzel fakat bilgisayarı kapatıp açınca yeniden uzmansal sesi açmam gerekiyor

Güncelleme: (16.02.2025) G HUB durduk yere tekrar bozulup kendi Surround sistemini aktif etti. Çözümde belirttiğim yöntem artık işe yaramıyor. Ne yaparsanız yapın bela olan bu "Logitech HX2e Surround effect" kapanmıyor. Dolayısıyla artık DTS sound unbound uygulamasının Surround sistemini kullanmaya izin vermiyor. Fiziksel olarak bu kadar sağlam olan bir kulaklığın içine nasıl edilir anlamış değilim. Yıllar geçti G HUB denen rezillik aynı şekilde devam ediyor. Pro X 2 geldi aynı sorun onda da var. Yılların Logitech kullanıcısı olarak sanırım artık farklı markalara yöneleceğim. Hayatımda böyle rezil bir olay görmedim.

Hocam sizce bu durumu ne zaman çözerler veya çözerler mi? Sanırım firmalar arasında anlaşmazlık cıkmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı