@William4Quace iyi akşamlar dilerim kablosuz kulaklık almak istiyorsanız tepe model SteelSeries Artics Pro Wireless alabileceğiniz üründür.
Bu ürünü diğer özelliklerden ayıran çoklu platform ile destek ve yazılım ile profil ve pek çok ayarları bulabilmeniz ihtiyaç duymanız durumunda parçaları temin edebilmenizdir.
Pro Wireless yanında gelen baz istasyonu ile size kablolu gibi kayıpsız net bir ses sunacaktır. Nasıl olabilir bu soru aklınıza gelebilir kutu içindeki cihaz ile yanına gelen dijital optik girişi var anakartınızda ve televizyonunuzda varsa bu giriş ses çok temiz ve güçlü gelecektir.
Bende ilk başta alacaktım Pro ama en son aldım maalesef öyle bir hata yaptım bazıları kıyas yaparken kulaklığı gidip amfi + stüdyo kulaklığı öneriyor hata burada başlıyor adam sadece kablosuz istemiyor özgürce istediği yerden bağlanabilmeyi sorunsuz olarak o sesleri dinleyebilmeyi istiyor.
Pro Wireless ile kıyas yapılacak kulaklık modelleri zaten bazı parçalardan dolayı yoktur Corsair üst modeli Cooler Master'in kablosuzu ve Razer'in kablosuzu olsun yanında gelen cihaz ile optik girişli bir ses deneyimi size sunmayacaktır.
Ben arkadaşın önerdiği gibi gidip ses kartı ile stereo alıp denemek istedim olumlu sonuç çıkmadı.
Üstüne gidip amplifikatör alıp bağlamak istedim o zamanda güzel bir ses çıkmadı olumsuz deneyim sahibi oldum.
Aldığım ve bağladığım ürünler Sennheiser Game One alıp ilk xonar SE alıp bağladım olmadı sonra gidip xonar U7 mkıı aldım bu ürün ile denedim olmadı en son gidip DAC olarak amplifi.
Fiio E10K aldım gene kötü sonuç verdi.
Bende baktım maliyetim 2.5k oldu dedim yeter Artics Pro alayım neredeyse aynı fiyata denk geldi gittim aldığım kartları DAC'ı kulaklığı iade ettim Pro aldım dijital optik girişi ile anakarta bağladım yedek batarya ile rahat kullanım sunuyor konforu zaten önde gelen marka profilleri ayarlayıp istediğim gibi kullanım sağlıyorum. İstediğim zaman televizyona bağlıyorum telefona bağlıyorum bilgisayarda zaten diğer desteklediği yazılımları ile sesi üst seviyeye çıkarıyor.
Bence alıp denemeniz gerekir başkaları denemeden kıyas yapmadan size bu ürünleri alınır veya alınmaz diyor bu işte çok tehlikeli bir şeydir cerrah olmadan beyin ameliyatı yapan insan gibidir.
O yüzden bende hiçbir konuda kulaklık önermedim insanlara ama şimdi önerebilirim çünkü artık kıyas yapabiliyorum bu ürünlere sahip olup deneyimlerimi size aktardım umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu yazdıklarımı lütfen başka taraflara çekip marka kapıştırması yapmayınız teşekkürler.