Logitech G Pro X Wireless Deneyimlerim

• Konuyu başlatan NRVS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 7.211
2000 liraya bu kulaklığı almayı düşünüyorum, siz alalı bayağı zaman geçmiş hala memnun musunuz kulaklıktan sizce almalı mıyım?
2000 TL'ye kablolu modelini mi alacaksınız hocam kablosuz bulamadım o fiyata. Kablosuz için konuşuyorum gayet memnunum. Kullandığım süre zarfında pil kullanım süresinde fark edilebilir bir azalma hissetmedim.

2000 TL'ye kablolu modelini mi alacaksınız hocam kablosuz bulamadım o fiyata. Kablosuz için konuşuyorum gayet memnunum. Kullandığım süre zarfında pil kullanım süresinde fark edilebilir bir azalma hissetmedim.
Kablosuz modelini alacağım, sahibinden de 2000'e satanlar var. Reddit de biraz okudum da kablosuz olanın ses kalitesi ve özellikle mikrofonu kabloludan daha kötü diyenler var. Kablolu mu alsam bilemedim.

Merhaba,

G733 ile G Pro x wireless arasında kaldım. Pro x 'de baş ağrısı ile igili okuduklarım G733 'e yönlendirdi. Zaman zaman 3-5 saat oyun oyanayabiliyorum. Media Markt ta denk geldi Pro X i taktığımda ilk hissettiğim kulan bölgesindeki basınçtı.

Sizde durum nasıl ? ağrı veya rahatsızlık durumu nedir?

Hiçbir incelemede konfor tarfına Pro X için değinmemişler.

G733 te ilk söylenen hafif ve komforlu...

Merhaba, baş ağrısı yaptığını söyleyen çok kişi gördüm. Ben çok fazla karşılaşmadım ama 10+ saat kullanımda sonra baş ağrısı yapabiliyor. (Bendeki kablosuz olduğu için kablolusuna göre daha ağır.)

Hissiyat olarak soğuk havada metal çerçeveli telefon tutmak gibi diyebilirim. Alüminyum çatallar kaliteli güzel bir hissiyat veriyor.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Kablolusunu almayı düşünüyorum hala memnun musunuz? Yüksek seste müzik dinliyorum ses seviyesi bazı kullanıcılar yetersiz olduğunu belirtiyor.

Evet memnunum. Ben ses seviyesini 25-35 arasında kullanıyorum bana yetiyor.
Bu arkadaşın yaptığı inceleme beni tedirgin etti aynı sorunlar sizdede var mı?

Arkadaşın konusunu tek tek inceleyemem, sizin merak ettiğiniz bir şey varsa buradan sorum elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Arkadaşın konusunu tek tek inceleyemem, sizin merak ettiğiniz bir şey varsa buradan sorum elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Merhaba hocam,
G Pro X Wireless alacağım, mediamarkta kablolu olan modelini deneyebildim orada rahatti.

Oyunlarda ses kasma ve mikrofon gönülden herhangibir sorun yaşamam değil mi?

Bazıları sesi az bazıları mikrofonu kötü gibi gibi birçok yorum ile karşılaşıyorum.

Birisinin G733 daha iyi dediğini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…