Logitech G PRO X Wireless vs ASUS ROG chakram X

Hy93r

Centipat
Katılım
27 Kasım 2021
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fiyat konusunda pek sınır yok FPS oyunları özellikle Valorant için kaliteli bir mouse arıyorum önerilere açığım ama diğer ekipmanlardan dolayı özellikle ASUS istiyorum (ama diğer kaliteli önerilere açığım dediğim gibi)
 

 
Bu fikre nasıl vardığınızı ve varsa deneyimlerinizi aktarırsanız çok sevinirim
Butonları çok çabuk bozuluyor. Geçen gördüm 3 ayda sol click basılmaz hale gelmiş. Zaten genelde oyun mouse'u değil ofis mouse'u üzerine gidiyor Asus. Valorant için önerdiğim Logitech mouse en iyisi olacaktır.
 
Asus u neden tavsiye etmediğinizide yazarsanız benim için daha etkili olacaktır teşekkürler
 
ASUS'u neden tavsiye etmediğinizide yazarsanız benim için daha etkili olacaktır teşekkürler.

Mouse yazılımı çok kötü en son kullandığım ASUS mouse yazılımdan DPI ayarı yapamiyordum malzeme kalitesi ve elimin küçük yapısına Logitech daha çok uyuyor. ASUS'un monitör dışında hiçbir ürününü tavsiye etmem fiyat performans adı altında insan guduyorlar kalite bir ürün 2 bin liradan 2 sene giderken ASUS'un ürünü fp adı altında bin liradan 1 sene gidiyor.😍
 
Armoury Crate gerçekten iğrenç bir yazılım. Pugio II için arkadaşıma yüklemeye çalıştık ve asla yükleyemedik. Sonra da iade etti mouse’u.

Bütçe sıkıntınız olmadığı için:

Razer Viper V2 Pro - Ultra Hafif Kablosuz Esport Oyun Faresi (30K DPI Optik Sensör, HyperSpeed Kablosuz Teknolojisi, Gen-3 Optik Fare Anahtarı, 5 DPI Seçeneği) Siyah Razer Viper V2 Pro - Ultra Hafif Kablosuz Esport Oyun Faresi (30K DPI Optik Sensör, HyperSpeed Kablosuz Teknolojisi, Gen-3 Optik Fare Anahtarı, 5 DPI Seçeneği) Siyah : Amazon.com.tr
 

Yeni konular

Geri
Yukarı