Logitech G102 Prodigy Mouse İnceleme

@Erdemli Erdem, hiç Logitech Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiniz mi? Eğer geçmediyseniz, yazdıklarınızın bir geçerliliği yok.

@Alp Çiçek; @Mert adlı kullanıcı hep böyle, bu konu altında tartışmıştık. Logitech'in garantisi gayet kaliteli demiştim. O da bana, ''Garantisinin iyi olması bir şey değiştirmez, fanboyluk yapmayın'' tarzı bir şey demişti.

Açıkçası sert tavır ve mesajlarına alıştığım bir üye.

Mousları bozulmaya mouse padleri aşınmaya çok yatkın tabi her ürün için değil. Doğru söylüyorsun.

Daha önce bu konuda olmalı, hararetli bir tartışmaya girmiştim. Dediğimin de arkasındayım.

Belki Logitech geçen zamanda kaliteyi yükseltmiştir ancak kullandığım hiçbir Logitech Gaming ürünü servis görmeden çalışmaya devam edemedi maalesef. Belki de benim şansımadır, kim bilir

Hortlatmanın açıkçası pek bir manası yok. Geçen sürede Logitech'e olan tavrım iyimser yönde gelişti, lakin hala tercihim değil. Onun yerine hala Rival 300 kullanıyorum, konuda yazılanın aksine de kablosu henüz düğümlenmedi

Benimle farklı bir konuda girmiştin, hatırladım.

Evimdeki G402 3. yılını doldurdu herhalde. İlk gün aldığım gibi hala. Malzeme kalitesinde de insan gibi gibi kullanıldığı sürece sorun olmaz. Rival serisi farelerin bir süre kullandıktan sonra soyulduklarını da biliyoruz. Logitech fare konusunda giriş seviyede de, üst seviye de iyidir. Ben de bunun arkasındayım.

Kulaklık konusunda da tam zıt fikirdeyim. Üst seviyesi de alt seviyesi de alınabilir değil. Alt seviyesi kötü, üst seviyesi de rakiplerine göre F/P oranı düşük. Almayın kulaklığını.

Logitech mouse larda genel olarak bir çift tıklama sorunu vardır. Ama bu çift tıklama kaç tıklama dan sonra oluyor bu önemli. Zira G5 döneminde neredeyse her G5 de olmuştur çift tıklama. Mouse bozulduğu için değil çift tıkladığından yenisi alınıyordu. Şimdi tıklama ömürleri çok yükseldi farelerin g102 de yanılmıyorsam 10 milyon tıklama ömrü biçilmiş. Ben görüntü olarak aynı olsa da tıklama ömrü daha uzun olduğundan G Pro tercih ettim. Fakat performans açısından g102 ve g Pro arada anlaşılır bir performans farkı içermiyor. Biri saniyede 250" tarama hızı yapabiliyor biri de 300. Biri 6000 dpi diğeri 12000 ama ne saniyede 50" den fazla hızlı hareket ettirebiliyorum mouse u ne de 6000 dpi bana yetmiyor demiyorum 1200 dpi da kullanıyorum çünkü.
Hatta g102 kablosu örgüsüz olduğu için daha almak istedim ama G Pro nun kablosu örgülü olmasına rağmen fena değil oldukça yumuşak. Logitech paketleme işini çözmüş kabloyu katlamaktan ziyade paket içerisinde dolamış. Bu da kablo da katlamadan dolayı kırılmaların önüne geçmiş.

Elim büyük sıkıntı yaşar mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…