Logitech G102 vs G300S

56648

Megapat
150 TL bütçem var elim de biraz küçüktür hangi fareyi tercih etmeliyim?

CS:GO için almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
G300S toparlak bir fare, G102 ise uzun faredir. İkisinide denemiş biri olarak G300S bana göre açık ara önde çünkü tam bir oyun performansı veriyor. Daha rahat kavraması var G300S'in.

Çok makro tuşu istiyorsan G300S. Ben G102 kullanıyorum gayet memnunum. G300S tuş tıklama hissiyatı kıyaslayınca daha kötü diye yorumlar okumuştum, fiyat farkına bakarsak tuş kalitesi farkedebilir bu da varsayılmalı.

Geçen hafta G102 aldım. İkisi arasında kalmıştım. Önceki Mouse'ım Logitech M185'di aynı boyutlarda olsun istemiştim. G300s biraz küçük gözüktü eskisiyle kıyaslayınca G102 aldım. Gayet memnunum tuş basma hissiyatı olarak da G300s bir adım geride kalıyor diye bir çok yerde okumuştum. PUBG'de deneyimledim ve sonuç olarak harika diyebilirim. Makro olsun veya makrosuz silahı kontrol etmeye çalıştığınızda bile çok iyi sonuçlar veriyor. Çok rahat kontrol edebiliyorsunuz.

Logitech G102 modeli Logitech G300S modeline göre daha önde bir model. Deneme şansınız varsa deneyip karar vermeniz daha doğru olacaktır. İki model de sizi üzmez diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı