Logitech G213 Prodigy klavye nasıldır?

Siz niye inatla sorunlu malları savunuyorsunuz? Dostum gidip hiç sorun yaşayanların yazılarını okudun mu bilmiyorum fakat sorun yaşayanlar 3. yılda da yaşıyor 3. günde de. Bu klavyede çift basma/basmama sorunu var. Sen ne kadar dikkatli kullanırsan kullan 0 ürün de olsa başına gelebilir. Çünkü kullanıcı değil ürün hatalı. Niye inatla savunuyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum. Umarım bir gün uyanırsınız.
Ben de 6 ay kullandım bir kere sorun yaşatmadı. Ben de öneriyorum kullandığım süre içerisinde memnun kaldım. Saçmalamışsınız bayağı. İnatla adam sorun yaşadığı ürünü niye savunsun?
 
Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama W, A, S, D tuşlarında anlık basmama sorunu başladı. En son tuşları çıkarıp içini temizledim düzeldi. 2 haftada bir falan yapmak gerek muhtemelen. Bunun dışında aydınlatma, tuşların rahatlığı bilek desteği hoş ama oyunun ortasında bu tip bir sıkıntı ile karşılaşırsan sorun oluyor. Ben yumrukladıktan sonra tuşların klavyeyi tamamen açmadan çıktığını fark ettim iyi oldu :D
 
Ben de 6 ay kullandım bir kere sorun yaşatmadı. Ben de öneriyorum kullandığım süre içerisinde memnun kaldım. Saçmalamışsınız bayağı. İnatla adam sorun yaşadığı ürünü niye savunsun?

E hocam benim de Gamepower Warlock compact klavyem var. Ve kendisinden şu anlık memnunum. Fakat arattığımız zaman o kadar çok sorun yaşayan kişi var ki. Sorun yaşayanlar yaşamayanlardan daha fazla. Sizce ben sorun yaşamadım diye bu klavyeyi önersem etik olur mu?
 
Tuş basmama sorunları oluyor.
Bunun gibi bir sürü örnek mevcut.
Her klavyeden şikayet eden vardır o zaman hiçbir klavyeyi almayalım.
 
Takıntılı derecesinde dikkatli kullanıyordum 1 ay içinde tuşlar basmamaya, çift basmaya başladı. İade ettim. Kötü kullanmayla alakası yok, ürün rezil. Alınır diyenler eşine dostuna önersin rezil olmak istiyorlarsa. Sağda solda alınır yazıp küfür yemeye gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı