Logitech G230 almayın!

markowic

Megapat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı
Arkadaşlar zaten bu kulaklığın ne kadar kötü olduğunu incelemelerinde vs. görmüşsünüzdür. Benim gibi giriş seviyesi bir kulaklık alacak arkadaşlara ufak bir hatırlatma olsun. 4 Ay zar zor dayandım isteyen olur ise yaşadığım zorlukları yazabilirim. Şu an mobil olduğum için yazamıyorum. Bu çöpün yerine aynı fiyata HyperX Stinger alabilirsiniz.

Herhangi bir programdan konuşurken, arkadaşlarınızla oyun oynarken sizin oyununuzun kulaklıktan çıkan sesi alacak kadar berbat bir mikrofona sahip. Çocuklar benim oyunumun sesini kendi oyunlarından daha çok duyuyorlardı.

Henüz ilk ayında mikrofon yukarıda durmuyordu hep aşağı düşüyordu.

ikinci ayda sağ kulak tarafında çızırtılar oluyordu ara ara...

Ses açısından da pek iyi olduğunu söyleyemeyeceğim gördüğüm tek artı tarafı kablosu uzundu.

Daha sayabileceğim şeyler var ama gerek yok. Bu kulaklığı alan parasını çöpe atar arkadaşlar.

Gençler G230 çok sakin kullanıldığı sürece bir hata olmuyor (2 Yıl kullandım) fakat sinirlenip masaya atma yere düşme vb... durumlarda çabuk bozulabilen bir kulaklık bunu düşünerek satın almanızı öneririm onun dışında memnun kaldım şuan (Arctis 5'e geçtim çok büyük bir fark var arada onu da farkettim.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı