Logitech G230 incelemesi

Arkadaşlar çok kısa bir inceleme olucaktır. Maksatım hem aldığımı sizinle paylaşmak ve birazda inceleme yapmaktır.

Önce kulaklık girişleriyle başlıyalım. Kulaklık çoğu kulaklık gibi sıradan mikrofon ve kulaklık girişine sahip. Kulaklığın kafa yerine gelen kısımıda rahat. Kulaklığın süngerleri çıkartılıp yıkanabiliniyor. Mikrofonuda kullanmadığınız zaman katlayıp devreden çıkartıyorsunuz. En beğendim özelliğide ses yükseltip azaltma yerinin G harfinin hemen altında olan yer. Ordan düğmeyi yukarı kaldırınca ses geliyor. Aşağı kaydırınca ses gelmiyor.

0x8hlxa.jpg

FCPb6rC.jpg

PDOApUz.jpg

cUYliC1.jpg

Gq3yXb2.jpg

oI0QpOr.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech g230 ile Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Arada 40 tl fark var.

Logitech g230 ile Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Arada 40 tl fark var.

G230 kullanıyorum ve çok memnunum. Son karar sende biter ama 3D Rage'de galiba ses kartıda vardı. 3D Rage kullanan abiler varsa onlardanda bir fikir al.

Bir kaç resimde benden gelsin o zaman

PQqAKd6.jpg

ZrSfIvO.jpg

YpO0wiq.jpg

SHGQRyK.jpg

8Idp7cW.jpg

Meselenin derinlerine kadar ineceğim :) Hangi fabrikada kimlerin dokunduğunu dahi bileceksiniz bundan sonra.
Hangi araç ile hangi mağazaya getirildi ve bu mağazaya getirilirken aracın tekerleri kaç tur döndü, bunları bile öğreneceksiniz.

Şaka bir yana, elimden geleni yaparım.

Meselenin derinlerine kadar ineceğim :) Hangi fabrikada kimlerin dokunduğunu dahi bileceksiniz bundan sonra.
Hangi araç ile hangi mağazaya getirildi ve bu mağazaya getirilirken aracın tekerleri kaç tur döndü, bunları bile öğreneceksiniz.

Şaka bir yana, elimden geleni yaparım.
İnşallah kulaklığı alırsın. Merakla detaylı incelemeni bekliyorum. Hangi araç ile hangi mağazaya getirildi ve bu mağazaya getirilirken aracın tekerlerinin kaç tur döndüğünü çok merak ediyorum :D.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı