Logitech G410 Switch Kırıldı

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 8.641
Merhaba, iki ay önce aldığım Logitech G410 klavyenin üstüne bu sabah içecek döküldü. Döküldükten sonra temizlemek için tuşlarını teker teker çıkarırken F8 tuşunun altındaki switch kırıldı. Onun için internetten yeni bir switch ararken eBay' de bu ürünü buldum:

Logitech Mechanical Key Switch Illuminated Tactile Romer-G G810 G910 LED SPST | eBay

Fakat sadece PayPal kabul edildiği için ve ülkemizde PayPal kullanılmadığı için ne yapacağım bilmiyorum. Bu ürünü başka nerede bulabilirim?

Kırıldığı yerler:
Eki Görüntüle 265527
Başka bir çözüm öneriniz varsa bekliyorum. İyi günler herkese.

Konu güncel.
Bu mesajı yazdığım günden bu yana çok şey değişti klavyenin tuşları basmamaya başladı. Bastığımda normalde klavyenin tuşu geri yukarı çıkar fakat artık bastığım gibi kalıyor ve bilgisayar da sürekli o tuşa basıyormuşum gibi algılıyor. Sanırım yeni klavye alacağım.

Sadece F8 tuşum bozuk kalsa alabilirdim. Yine de sağ olun.

merhaba klavyeniz hala elinizde mi? eğer elinizde ise sizden satın almak istiyorum satın almamın nedeni klavye keycap imi kardeşim kaybetti eğer satmak isterseniz sizden satın alabilirim.

[BGCOLOR=transparent]
Keycap'ler için Logitech'e sorabilirsiniz, onlar satıyor galiba.
[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=transparent]Logitech satış yapmıyo ürünün seri numarası varsa ücretsiz gönderiyo ben de logitech g pro var tuş dizilimi sadece ingilizce var o yüzden başka klavye arıyorum[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=transparent]
Keycap'ler için Logitech'e sorabilirsiniz, onlar satıyor galiba.
[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=transparent]Logitech satış yapmıyo ürünün seri numarası varsa ücretsiz gönderiyo ben de logitech g pro var tuş dizilimi sadece ingilizce var o yüzden başka klavye arıyorum[/BGCOLOR]
Arayın Logitech'i. Bende yazılım mühendisliğine merakımdan dolayı arayıp İngilizce karakterler istedim. Ücretsiz yolladılar.

SM-A710F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı