Logitech G733 vs G PRO X 2

BYA

Hectopat
Daha fazla  
Merahaba 2 kulaklık arasında 2 kat fiyat farkı var sizce bu fiyat farkına değer mi? Ve konfor benim için ön planda. (yurt dışından alacağım)

Гейминг слушалки Logitech - G733, безжични, черни - G733 Lightspeed.

Гейминг слушалки Logitech - Pro X 2 Lightspeed, безжични, черни - G PRO X 2 Lightspeed.
G pro x2.
Konfor istiyorsan G733, maksimum performans kalite istiyorsan G PRO X2.
Performans kalite ne oluyor tam olarak kulaklikta?

Sanırım ses sürücüleri ve kullanılan materyalleri kastetmiş.

Tamam G733'ü alacağım öneriniz için teşekkür ederim.
G pro x 2 kullanıcaksan Logitech Ghub yerine baş bir ekolayzer uygulaması kullan, hala gelismiş eq seçeneği yok. Malzeme kalitesi ve sürücü olarak grafen kullanması hoş.

Ayrıca G pro x 2 baya overpiced bir kulaklık kalıyor stüdyo kulaklıkları baz alininca. Yani maksimum performans kalite midir nedir eğer o terimi ariyorsan oyuncu kulaklığı alma

G PRO X 2 kullanıcaksan Logitech G HUB yerine baş bir ekolayzer uygulaması kullan, hala gelismiş EQ seçeneği yok. Malzeme kalitesi ve sürücü olarak grafen kullanması hoş.

Ayrıca G PRO X 2 bayağı overpiced bir kulaklık kalıyor stüdyo kulaklıkları baz alininca. Yani maksimum performans kalite midir nedir eğer o terimi ariyorsan oyuncu kulaklığı alma.

Mağazada iki kulaklığı da deneme fırsatım oldu G PRO da çok rahat edemedim G733 daha konforlu geldi onu satın aldım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı