İnceleme Logitech G735

Cumartesi günü MediaMarkt'an 5 bin TL'ye aldım. Bugün 3. gün ve bugün yaklaşık 4-5 saat bir şehir dışına yolculuk yaptım. Sabah 10:30'da açtım kulaklığı, pil yüzde 95'ti ve an itibari ile 18:51'de pil şarjı 70 kaldı yani bence pil performansı oldukça iyi.

G HUB programı ile EQ ve RGB ayarlarını yaptım ama her ne yaptıysam özellikle RGB ayarları kulaklıkta stabil yapamadım. Olmuyor yani. USB'yi PC'yi takınca programdaki EQ ve RGB ayarları kulaklığına hemen senkronize oluyor. USB'yi çıkarıp telefona Bluetooth ile bağlayıp kullanmaya devam edebiliyorum ama kulaklığı kapatıp açarsam her şey default, varsayılan ayarlara dönüyor. RGB ise sabit tek renk mavi/beyaz şeklinde yanıyor. Alt tarafı daha canlı üst tarafı arada nefes şeklinde sönüp yanıyor.

Ses kalitesi fena değil. Benim kafam yapımdan veya boyutundan olabilir. Kulaklık boyutunu en küçüğe alıyorum anca oluyor yani kulağıma tam oturuyor üst tarafı ama alt tarafı tam oturmuyor. Havada gibi boşluk, boşta gibi, o nedenle müziklerde Bass'ı çok hissedemiyorum. İki elimle biraz kulağıma tam bastırırsam her şeyi daha net ve kaliteli duyuyorum, hissediyorum.

Aynı gün Soundcore Life Tune XR idi sanırım. Yanlışım yoksa açıkta vardı. Denedim, şahsen bence o daha iyi bariz şekilde. Her konuda hissettirdi, bu daha iyi dedim abartısız ve fiyatını kesinlikle hak ediyor. G735'te sadece şık tasarım var başka artısı albenisi yok. Yani bu iki ürün arasında Soundcore daha iyi Q30-35-45'i çok merak ediyorum.

Çok karışık yazmış olabilirim. Biraz aceleye geldi ama şimdi sıcağı sıcağına yazmasam daha sonra yazacağımı sanmıyorum. Özetle bu şekilde.

IMG_0323.jpeg

IMG_0322.jpeg

IMG_0321.jpeg

IMG_0320.jpeg

IMG_0319.jpeg

IMG_0318.jpeg

IMG_0279.jpeg

IMG_0278.jpeg

IMG_0286.jpeg

IMG_0277.jpeg

IMG_0276.jpeg

IMG_0274.jpeg

IMG_0271.jpeg

IMG_0270.jpeg

IMG_0269.jpeg

IMG_0317.jpeg

Diğer büyük eksikliği ise mobil uygulaması olmaması. PC de zaten programı var USB ile bağlanıyor diğer yandan Bluetooth özelliği olup uygulaması olmaması hiç yakışmadı yakıştıramadım.

Bu kulaklığın bence kronik sorunu var yani bence her kulağa kafa yapısına uygun değil yani kafaya kulağa taktığımız zaman kulağın üst tarafını sıkı iyi kapatıp sararken kulağın alt tarafını iyi kapatamıyor sıkı sarsmıyor bu yüzden müziklerin ses kalitesini özellikle bassları iyi duyulmuyor hissedilmiyor
Zaten az çok şu görselden de anlaşılıyor :)

IMG_0493.jpeg

kulaklığın süngerin üst tarafı kulağa baskı uyguladığı için sünger şekil alıyor ama alt tarafı sanki temas etmiyor gibi yok gibi baskı uygulamıyor bu yüzden müzik dinlerken tam kalite ve bass duyulmuyor hissedilmiyor.
Aynı yapıya sahip Soundcore tune life xr - q30-q35- gibi hatta mağazadan g733 435 vb birçok model denedim açıkta olan ürünlerden Bluetooth a bağlayıp ses kalitesini baktım kulağı sıkı sarıp tam oturduğu için ses konusunda daha iyi performans verdiler az önce saydığım kulaklıklar.
735 i denedikten sonra Soundcore Life Tune XR modelini denedim mağazadan kesinlikle Soundcore Life Tune XR modeli bile daha iyiydi bariz şekilde resmen beni al buradayım diyordu ama tüm bunlara rağmen gidip g735 i aldım :))))

Belki müzik konusunda çok başarısızdır ama PC de oyun ses konusunda başarılıdır henüz deneme fırsatım olmadı çünkü cumartesi günü alıp pazartesi günü şehir dışına çıktım yolda Bluetooth ile bağlayıp müzik dinledim ve ayın 15 gibi geri döndüğümde evde oyun ses performansını test edeceğim o zaman tekrar yeni bilgilerle güncellerim konuyu.

IMG_0497.png
IMG_0496.png

Google fotoğraflar albümü Logitech G735

IMG_0541.jpeg
IMG_0540.jpeg
IMG_0539.jpeg
IMG_0538.jpeg
IMG_0537.jpeg
IMG_0536.jpeg
IMG_0533.jpeg
IMG_0532.jpeg
IMG_0531.jpeg
IMG_0530.jpeg
IMG_0528.jpeg
IMG_0527.jpeg

Bluetooth ile bağlayınca iPhone ayarlar hakkında da G735 olarak görünüyor.
USB dönüştürücü ile bağlayınca lightning olarak görünüyor hakkında da.
PC ye USB ile bağlıyken Bluetooth düğmesine basında aux/Bluetooth/USB geçiş yapıyor.
IMG_0543.jpeg
IMG_0542.jpeg

IMG_0544.png

IMG_0263.png

Kulakta duruş videosu

Biraz daha detaylı resimler videolar yükledim

Bu kulaklığın en sevmediğim en gıcık olduğum nokta ise RGB ışıkları.
G Hub programı üzerinden RGB ışıklarını ayarlıyorsun ama USB dongle takılı değilken kulaklığı açınca sadece hep Mavi pembe ışıkları yanıyor. Programdan RGB ışıklarını ayarlıyorsun USB dongle olmadan kablo veya Bluetooth ile telefona bağlayıp kullanmak istediğinde yine hep sadece Mavi ve pembe ışıkları yanıyor.
Yani kulaklığın kendisinde ayarları kaydetme gibi hafızaya alma gibi özelliği yok.

Sırf bu nedenden dolayı ürünü sattım. Ürün erkekler için pek uygun değil. Power açma-kapama tuşuna çift basında RGB kapatıp açma imkanı var ama dediğim gibi gıcık oldum takıntı oldu soğudum.
:)

Son düzenleme:
Merhaba, aynı kulaklıktan satın almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İkinci eli için 5 bin TL gibi bir fiyat verdiler sıfırı da bildiğim kadarıyla satılmıyor. Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba, aynı kulaklıktan satın almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İkinci eli için 5 bin TL gibi bir fiyat verdiler sıfırı da bildiğim kadarıyla satılmıyor. Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum.
Sesi kötü değil. Ama ben beğenirim sen beğenmezsin mesela. Bir süre kullandım ama sattım. Neden sattığımı yazdım.
Pc den programı isteyen istediği gibi ses ve ışıklandırma ayarlarını yapar. Mobil uygulaması yok halen daha yoktur sanırım.

Sesi kötü değil. Ama ben beğenirim sen beğenmezsin mesela. Bir süre kullandım ama sattım. Neden sattığımı yazdım.
PC'den programı isteyen istediği gibi ses ve ışıklandırma ayarlarını yapar. Mobil uygulaması yok halen daha yoktur sanırım.

Çok teşekkür ederim cevabın için, sadece FPS oyunları oynuyorum. CS2, Valorant gibi bir de PUBG. Onlarda ses kasma gibi durumlar nasıl olur diye merak etmiştim G735'iniz varken hiç bu oyunları oynadınız mı? Ses kalitesi iyi miydi? Bir de mikrofon kalitesini çok yermişler bazı sitelerde, mikrofonu iyi miydi? Cevaplarsan çok sevinirim kafam çok karıştı 5 bin TL'ye bu ürünün ikinci elini almak mı yoksa 5 bin TL'lik sıfır bir kulaklık almak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı