Logitech G430 incelemesi

Bugün aldığım headseti inceliyorum.

Bu kulaklık 90[SUP]0[/SUP] dönebiliyor.

Kulaklığın içi metaldir.

Burada ses açıp kısma özelliği bulunuyor. Ve mikrofon buradan kapatılıp açılabiliyor.

Bildiğiniz standart olan kulaklık ve mikrofon girişleri.

En önemli parçalardan birisi bu. Bu cihaz kulaklığı 2+1'den 7+1 DOLBY yapıyor. Buna kulaklık ve mikrofon çıkışını taktıktan sonra pcye bağlayıp Logitech'in programını kuruyoruz.
Logitech'in programını başka bir incelemede anlatacağım.

Mikrofon her tarafa bükülebiliyor.

Bu G430'un son hali.

Ürün ile ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende g430 almayı düşünüyorum . Kullanan arkadaşlar önerirler mi ? Fiyatına değer mi ? 220 Tl ye buldum fiyatı biraz yüksek diyerek korkuyorum .

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende g430 almayı düşünüyorum . Kullanan arkadaşlar önerirler mi ? Fiyatına değer mi ? 220 Tl ye buldum fiyatı biraz yüksek diyerek korkuyorum .

Gayet iyi bir kulaklıktır abi, bende G230 var fakat 200 TL altı veya tam 200 TL olsaydı G430 alıcaktım. Ahmet abininde yaptığı incelemeden sonra bence almalısın abi.

Hocam bu kulaklık ile ilgili internette sesi az çıkıyor şeklide çok muhabbet dönüyor. Kullanan biri olarak sen ne diyorsun bu işe acaba? Yani denildiği gibi ses sevyesi yetersiz mi? Ben şahsen bu noktadan ötürü ikilemde kaldım. Hani çok yüksek ses seven metalci tayfalarından değilim ama kulaklık dediğin biraz sesli olabilmeli. Telefondan hopörlerde ses dinliyor gibi hissettirmemeli. Örneğin bir film izlerken patlma seslerini silah seslerini mümkün mertebe yüksek verebilmeli diye düşünüyorum. Kullanan biriri olarak artı ve eksi yanlarını belirtir misin? Ve bu durum hakkında görüşlerin nelerdir?
@Ahmet Özenir

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kulaklık alırken en çok dikkat ettiğim şey kulaklarımı terletip acıtacak mı düşüncesi. Uzun süreli kullanım da terleme, acı veriyor mu?

Benim kulaklık alırken en çok dikkat ettiğim şey kulaklarımı terletip acıtacak mı düşüncesi. Uzun süreli kullanım da terleme, acı veriyor mu?

Atlamak gibi olmasın ama G230 kullanıyorum bende, herhangi bir kulak terletme, acıtma problemi yok. G430'da daha rahattır hatta bir üst seviye olduğu için kulak süngerleri.

Bende bu kulaklıktan alacağım(düşünüyorum) ama sizce değer mi sadece 7.1 ses için 90-100 lira ekstra para bayılmaya değer midir? (Benim düşündüğüm stereo ile karşılaştırıyorum)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı