Logitech G810 Orion Spectrum İncelemesi

Tuşları kolay çıkarmak için kredi kartımı kullanıyorum gerçekten işe yarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Logitech G610 var tuşlarını çıkarmaya cesaret edermiyorum, siz çıkardınız mı? bir sorun oldu mu merak ediyorum

Bende de Logitech G610 var tuşlarını çıkarmaya cesaret edermiyorum, siz çıkardınız mı? bir sorun oldu mu merak ediyorum
Ben kredi kartımla çıkarıyorum takınca tuşa 15 defa abanarak tıklayınca tam oturuyor. Bir şey olmuyor G810.

Mekanik klavyelerin tuşlarını düzgünce çıkarırsanız içiniz rahat olsun. Kendileri çıkarılabiliyor oluyor çoğunlukla.

Bence yanılıyorsunuz. Basım gücünün az olması ilk başta çok fazla yanlış tuşa basmanıza neden olabiliyor ama alışınca oyunlarda çok hızlı tepki vermenizi sağlıyor. Örneğin League of Legends oynarken hızlı combo yapmak, CS:GO oynarken 3-1, Q-Q yapmak, Fortnite'ta hızlı building yapmak gibi.

His olarak Cherry MX red ile aynı diyebilirim. Ufak bir tanıtım aleti vardı. Üstinde birer Cherry MX Red, Brown ve Romer-G switch var. Denemek için Teknosa'ya gidebilirsiniz ben orada denedim. Tek farkı daha az ses çıkarması ki bu benim istediğim bir özellikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…