İnceleme Logitech K270

Merhabalar bu gun yaklasik 3-4 yildir kullandigim bir klavyeyi inceleyecegim.

Urun %100 klavye oldugu icin biraz uzun, multimedia tuslari iceriyor ama daha fazla eklenebilirdi. Mesela muzik play/stop var ama ileri/geri tuslari yok.

Hafif ve malzeme kalitesi olmasi gerektigi gibi. kasa %100 plastik oldugu icin cok saglam olamaz tabii ki. Ama 2-3 dusmeye cortlamaz bilginiz olsun. Hatta bir ara cok sert sekilde masanin kenarina vurmustum ama bisey olmamisti cizik bile yoktu. Bukmeye calisirsaniz bukulur/kirilir rahat o da normal. Ince klavye yani.

Tusa basis hissiyatinda gayet iyi performans sergiliyor yormuyor ve sert degil. Rahat. Ofis kullanimda gayet iyi verim alirsiniz.

Tus sesi konusunda normal tuslar sessiz ancak bosluk ve enter gibi tuslar orta seviye sesli musait bir zamanda ses videosunu atarim.

Capslock acik mi degil mi gosteren isik var gayet iyi ama neden capslock ile sinirlandirmislar anlamadim numlock isigi falan da olabilirmis.

Tuslar rahat cikiyor zorlanmadan temizlersiniz.

Unifying alici ile geliyor bence bu gayet iyi ve arkasinda da USB koyma yeri var kayip gibi durumlara karsi oraya koyabilirsiniz siki tutuyor.

Tuslarin ustundeki yazilar cok yogun kullanimda siliniyor (oyun, basili tutma vesaire) hatta bende klavyenin turkcesi var bundaki d tusu tamamen silinmisti ondaki d tusunu taktim yine de silindi biraz.. W tusu da ayni sekil. Sert mi basiyorum anlamadim ki. Turkce versiyonundaki turkce karakterler ile diger karakterler arasinda fark yok. Sonradan basilmis degil yani rahat olun.

Oyun performansina gelirsek 4-5 tusa kadar ghosting problemi yapmiyor ve gecikme yasamadim. Bir ofis klavyesinin verecegi maksimum oyun performansini veriyor. Gayet iyi. Hatta Machenike K1 Almistim oyuncu klavyesi diye geciyor onda ghosting problemi vardi mesela. Bunda ilginc sekilde yok.

Bir diger sevmedigim konu ise multimedia tuslarina yapilan atamalarin kaybolmasi. USB cikarinca mi restart atinca mi kayboluyor bilmiyorum ama kalici degil bilginiz olsun.

Klavyeyi acip kapatabiliyorsunuz on/off switch'i var bence gayet iyi ozellik pili bosuna harcamamak icin. 2 Tane ince kalem pil ile calisiyor.

Kaydirmazliga gelirsek yeterli bir kaydirmazligi var ve klavyeye egim verebiliyorsunuz ayaklarini acarak orada da kaydirmaz silikonlar var.

Urunun fiyatina deger mi derseniz ofis klavyesi icin bence deger.

Puanim 7/10.

Batarya performansi ise 8 ay-1 yil goturur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…