İnceleme Logitech K835

Bence kendi sesi de iyi. Ben red switch kullanıyorum şuan da ve beni tatmin ediyor. Blue switch sesi çok yüksek ve garip geliyor şahsen. Tok bir sesi var benim klavyemin.
Ben de aslında red switch ve tok klavye sesini seviyorum ama elimde farklı bir red switch klavye olduğu için blue tercih ettim. Pişman da değilim açıkçası.

Teşekkürler, sesi tatmin edici .

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu klavye keşke hot swap olsaydı dedirtiyor. Işık konusunu çok kafama takmasamda anahtaları değiştirmek çok zor bu halde. Yine aynı sebepten dolayı ana hatarları yağlamak daha kolay olsa da verimini azaltıyor.

Benim uyguladığım modlar ise şu şekilde. Kasa içine parke altı şiltesi uyguladım PCB altına da 2 kat kağıt bant uyguladım. USB kablosunu kesip tip C soket yaptım ki bu çok işlevsel oluyor. Anahtarları da kalıp ayırma spreyi ile yağladım biraz sürtünmeyi azalttı ancak tam istediğim hissi alamadım. Aynı sprey ile stabilizatörleri de yağladım bu bayağı fark etti. Tuş kapakları şimdilik stok fakat farklı kalın bir PBT kapak ile denedim ses daha kalın ve tok oluyor, burada üst plakanın alüminyum olmasının farkı büyük.

Klavye bence fiyatına göre oldukça başarılı. Zevke göre yapılan modlarla daha iyi oluyor.

Teşekkürler hocam. Ben de başta eva kağıdı kullandım fakat biraz kalın geldiği için klavyeyi kapatamadım sonrasında pamuğa geçtim. Keşke hot swappable olsaydı gerçekten çok daha iyi olurdu. Ben de yağlamayı istiyorum acaba hangi ürünle yağladınız tam adı nedir ya da linkini alabilir miyim Türkiye'de bulamadım bulduklarım da aşırı pahalı. O konuda yardımcı olursanız sevinirim bir de switchler çıkmadığı için yağlama işlemini nasıl yaptınız zor olmadı mı?

Hocam sesi atma şansınız var mı ve hangi switch sizin ki? Bende red switch K835 var. Herhangi bir işlem yapmadım dün geldi, yapsam çok fark eder mi veya yapma işlemi basit mi? Sesi bana güzel geldi aslında beklediğimden çok daha iyi ve tok bir sese sahip.

Knk turkiyeye gonderim yapilmiyor yaziyor.Niyeboyle diyor ki simdj

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-12-17-16-15-48.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…