İnceleme Logitech K835

Merhaba Logitech uygulamasında klavye tuş ayaları yapılıyor mu fotoğrafta attığım gibi.

Dosya Ekleri

• image.png
    231,2 KB · Görüntüleme: 81
Hayır klavyenin uygulama desteği yok maalesef.

Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Bu iki ürün arasında kaldım. Aslında sizden kullanıcı yorum alırsam memnun kalırım aralarında çok fiyat farkı var o yüzden kafam karıştı.

Hocam G413 zaten bu paralara alınmaz benim size tavsiyem ikisi arasında K835 olur.

Kırmızı anahtar tercih ettim. Bana tuş sesi biraz ince geldi o yüzden saydığım işlemlerin bazılarını uyguladım. Öncesi sesini kaydetmedim ancak mevcut halini vakit bulduğumda paylaşırım.

Yağlamak için "Bu" ürünün bir benzerini kullandım. Fakat kafasına ince çubuk eklemem gerekti.

Kırmızı anahtar tercih ettim. Bana tuş sesi biraz ince geldi o yüzden saydığım işlemlerin bazılarını uyguladım. Öncesi sesini kaydetmedim ancak mevcut halini vakit bulduğumda paylaşırım.
Tamam hocam zaten red switch benim klavyemde. Sesi şuan nasıl sizce? Yapmaya değer mi? Hayatımda hiç yapmadım zarar veririm diye de korkuyorum Aslında klavyenin sesi bence güzel.

Hocam o klavyeyi hiç düşünmeyin bence. O fiyata GAMAKAY MK61 düşünebilir.

Son düzenleme:

Ses kaydı çok sessiz bir ortamda değil fakat fikir vermek açısından video paylaşıyorum. Telefon ile çektim klavyeye uzaklığı yaklaşık 20cm kadar. İzlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Google Fotoğraflar hesabımdan direk paylaştım.
K835 Tuş sesi videosu

Çok tatlı olmuş sesi hocam elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…