İnceleme Logitech K835

Hocam gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık. Kablo kısmını nasıl öyle yaptınız?

Bu bağlantıdaki ürünü alıp anakarta bağlı olan kabloyu kesip bunu ekledim. Kablo çıkış yerini de gerektiği kadar keserek sıcak tutkal ile yapıştırdım.
Bu klavyeyi özellikle bu tarz işlemleri yapmak için aldım açıkçası tecrübe olması için, fakat klavyenin son halini beğendim. Bu özelleştirmeleri yaparken klavyenin bozulmaması sayesinde de şu anda iş yerimde günlük kullanıyorum. Aynı zamanda CIY Gas 67 klavyesini de aldım anahtar ve tuş kapaklarını ayrıca alıp topladım fakat K835 diğerinden çok daha kullanışlı. Ses konusunda ise diğer klavye çok daha güzel oldu ama işlevsellik şu an benim için daha ön planda.

Aslında James Donkey 616 var onun üzerinde oynama yapsam mı? Öğrenmek amaçlı.

Aslında James Donkey 616 var onun üzerinde oynama yapsam mı? Öğrenmek amaçlı.

Benim tavsiyem ıskartaya çıkmasında sorun olmayacak bir klavyede çalışma yapmanız. Çünkü soket çok ucuz birden fazla alarak eski veya kısmen bozuk farklı bir klavye üzerinde deneme yapılması tecrübe kazandırır.

Zaten o klavyeyi kullanmayı düşünmüyorum. Ama şöyle bir şey var ki o klavyede zaten sizin yaptığınız şey var Kablo çıkıp giriyor. Şu işlerim bitsin bakmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…