Logitech MK260 Kablosuz Klavye-Mouse Seti İncelemesi


@HasanTurhan 'ın da önerisiyle aldığım Klavye-Mouse seti bugün elime geçti. Kendisi de incelemeden haberdar etmemi istemişti :D. Bimeks'ten cumartesi günü aldım. Yani ürün 3 iş günü içerisinde elime geçti. Bu süre bence gayet hızlı.



Kullandığım 2 saat boyunca ilk izlenimlerin çok olumlu oldu. Öncelikte hem klavye de hem de farede Logitech kalitesini hissediyorsunuz. Klavyenin tuşlarına basmak oldukça kolay ve rahat. Tuşlar yumuşacık elinizde hiçbir problem olmadan saatlerce kullanabilirsiniz. Klavyede en çok beğendiğim özellik ise yukarıda bulunan 8 tuşluk kısayol tuşları. Özellikle müzik dinlemeyi seven birisi olarak sesi açma ve kapama tuşları çok işime yaradı. Genel kullanımdan bahsedecek olursak klavye çok hafif. Çok rahatlıkla taşınabiliyor. Arkada bulunan ayaklar ise düz zeminde yazım işlemini daha da kolaylaştırıyor. Cihaz iki kalem pille çalışıyor.

Kutudan çıkan Logitech broşüründe iki pille 24 ay kullanım süresi biçilmiş. Ne kadar doğru artık göreceğiz. :D Fareye gelecek olursak fare bize ekstra özellikler vadetmiyor. Bildiğimiz sorunsuz bir wireless fare işte. Ancak ürünün tasarımını çok beğendiğimi söyleyebilirim. Gerçekten çok şık ve albenisi olan bir tasarımı var. Ürün 1 pille çalışmaktadır. Şuan için herhangi bir çekim sorunu görmedim.

Evin içinde en fazla 5 metre uzaktan denedim çekiyor mu diye bana mısın demedi aynı şekilde çalışmaya devam etti. Muhtemelen daha da uzaktan çekiyordur ancak ben en fazla 5 metre uzaklıktan denedim. Sonuç olarak ben bu ürünü uygun fiyatlı ve Logitech olduğu için tercih ettim. İsabetli bir karar vermişim çünkü elinize alır almaz Logitech kalitesini hissediyorsunuz.

Üründe tek eleştireceğim nokta ise alıcının büyük olması. Ancak genel olarak evde kullanacağım için bana sorun teşkil etmeyecektir. Sorusu olan arkadaşlar varsa elimden geldiğimce cevaplamaya çalışırım. Not: Sayın moderatörler resim boyutları büyük olduğu için resimleri hizliresim.com'a yükleyip oradan paylaştım. 1-) http://i.hizliresim.com/qqan7Z.jpg 2-) http://i.hizliresim.com/MYb4qM.jpg 3-) http://i.hizliresim.com/QX0Gbj.jpg 4-) http://i.hizliresim.com/XWjpO5.jpg 5-) http://i.hizliresim.com/b8aRNm.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayırlı olsun güzel inceleme.Ama alışmışım ışıklı klavyelere bu klavye biraz garip geldi.
Teşekkürler.
Merhaba. Resimleri imgur'a yüklerseniz daha iyi olur. Hayırlı olsun güzel inceleme olmuş.
Dikkat ederim teşekkürler.
Hayırlı olsun.
Teşekkürler.
Hocam inceleme güzel olmuş ama bir şey sorucam neden leptop'da klavye kullanıyorsun ? :D
Bilgisayarın klavyesini beğenmiyorum. Tuşlara basması kolay gelmiyor. Logitech daha ergonomik.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mustafa Sakallı hayırlı olsun, memnun kalmışsın ne mutlu bana kardeşim iyi günlerde kullan. :) Bu arada uyumu çok güzel 5. fotodaki pc ile. :D

Birde o bahsettiğin alıcının büyük olması çekim alanının fazla olması için büyük yapmış olabilirler.
 
Son düzenleme:
Mustafa Sakallı hayırlı olsun, memnun kalmışsın ne mutlu bana kardeşim iyi günlerde kullan. :) Bu arada uyumu çok güzel 5. fotodaki pc ile. :D

Birde o bahsettiğin alıcının büyük olması çekim alanının fazla olması için büyük yapmış olabilirler.
Eyvallah sağolasın :D Dediğim gibi alıcı benim için sorun olmaz çünkü bilgisayarı genelde evde kullanıyorum. Ancak daha küçük alıcı isteyenler olabilir kişiye göre değişir o yüzden belirttim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı