Logitech Pro X nasıldır?

Genel olarak Razer ürünlerine ön yargı ile yaklaşıyorum o yüzden Logitech set dizmek daha mantıklı olacak bana kalırsa. Çok ince ayar istiyor Pro X. Pek uğraşmak istemiyorum ama bu fiyat bandında en iyisinin hala bu olduğunu düşünüyorum kendi fikrimce.
Neden ön yargılısınız? Razerın ürünleri yurt dışında en çok satan ürünler. Tabi ülkemizde pahalı olduğu için pek tercih edilmese de Amerika Kanada gibi ülkelerde oyuncuların Razera talebi büyük. Ve E Sporcular da bizzat kullanıyorlar.

Bu arada genel olarak Razer bu konuda kendini ne kadar geliştirdi bilmiyorum ama Razer'ın pedleri uzun süreli kullanımda(3-4 saat) kulak terletiyor ve rahatsız edici düzeyde yakıyordu, bir süre sonra kulaklığı çıkarıp yüksek ses verdiği için hopörler gibi kullanıyordum :D

Bu arada genel olarak Razer bu konuda kendini ne kadar geliştirdi bilmiyorum ama Razer'ın pedleri uzun süreli kullanımda(3-4 saat) kulak terletiyor ve rahatsız edici düzeyde yakıyordu, bir süre sonra kulaklığı çıkarıp yüksek ses verdiği için hopörler gibi kullanıyordum :D
Soğutucu jelli kulak pedleri var Kraken TE ve Ultimate modellerinde. Blackshark modelinde ise SteelSeries gibi havadar pedler var. E-Spor için özel hava geçirgen pedler.

(Uzun süreli kullanımınız 3-4 saat olması biraz ilginç :D Bu kulaklıkları twitchte 7 - 10 saat kullanan var, belki daha da fazla.)

Neden ön yargılısınız? Razerın ürünleri yurt dışında en çok satan ürünler. Tabi ülkemizde pahalı olduğu için pek tercih edilmese de Amerika Kanada gibi ülkelerde oyuncuların Razera talebi büyük. Ve E Sporcular da bizzat kullanıyorlar.
Doğrudur evet ama ne bileyim Logitech set yapmak daha tatlı geliyor gözüme. 2'nci olarak da çok terleyen birisi olduğum için terletmemesi şart. Evet Pro X'de biraz terletiyor ama nem sadece ya.

Teşekkür ederim. Ben de deneme taraftarıyım. GSP 300 iki gün önce 900 liraydı ama Sennheiser tasarımlarını hiç beğenmiyorum. Tekrardan deneyeceğim olmazsa başka bir şey bakabilirim. Ama ayarları çok uğraştırıyordu en son hatırladığım kadarıyla.

Teşekkür ederim. Ben de deneme taraftarıyım. Gsp 300 iki gün önce 900 liraydı ama Sennheiser tasarımlarını hiç beğenmiyorum. Tekrardan deneyeceğim olmazsa başka bir şey bakabilirim. Ama ayarları çok uğraştırıyordu en son hatırladığım kadarıyla.

Eve tasarımlar biraz daha kaba olsa da ses kalitesi ve malzeme kalitesi bakımında müthiş kulaklıklardır.

Bütçem olsa büyük ihtimal ile gsp370'i tek geçerim Arctis serisinin kablosuz kulaklıklarına.

Eve tasarımlar biraz daha kaba olsa da ses kalitesi ve malzeme kalitesi bakımında müthiş kulaklıklardır.

Bütçem olsa büyük ihtimal ile gsp370'i tek geçerim Arctis serisinin kablosuz kulaklıklarına.
Peki şeye ne dersiniz? Eğer Pro X olmazsa bütçeyi daha da artırıp audiophile kulaklık almayı düşünüyorum yani Arctis Pro Hi-Res RGB ya da Arctis 7 gibi. Ama çoğu kişi o fiyata değmeyeceğini söylüyor.

Fiyatta yükselirsen Sennheiser PC38X'i araştır. Game One alacağına PC37X bakabilirsin daha ucuz. Philips shp9500 ve V-Moda Pro ikilisini çok tavsiye ediyorlardı yabancı forumlarda. 700 TL Cloud Alpha var ama uzun kullanımda kulağa baskı sorunu olabiliyormuş.
Gsp 300 879 TL İtopya'da. G Pro X kullanıp memnun olanlar var ama fiyatına değer olmadığını düşünenlerde çok fazla.

Peki şeye ne dersiniz? Eğer Pro X olmazsa bütçeyi daha da artırıp audiophile kulaklık almayı düşünüyorum yani Arctis Pro hi-res RGB'ya da Arctis 7 gibi. Ama çoğu kişi o fiyata değmeyeceğini söylüyor.

Audiophile kulaklıkla hiç uğraşma kablosuz Asus ROG Strix Fusion Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kablolu olarak Razer Kraken Tournament Edition Siyah 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Corsair HS60 PRO Surround 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Al bunlardan birini keyfine bak. Uzman değilsiniz sonuçta normal bir kullanıcısınız gereksiz masraf olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı