İnceleme Logitech Z333 İncelemesi

İnceleme için teşekkür ederim. Bu hoparlörü bende almak istiyorum, elimde Z213 var sizce Z333 940 TL'ye değer mi? @Canoktun
Bu kadar farka değmez diye düşünüyorum. Geçmişken daha iyi bir sete geçerseniz paranın hakkını daha iyi verirsiniz. Aynı şekilde Z533 ile Z333 arasına pek fark olmadığından aynı şey Z533 için de geçerli.

Çözülmüş dediğiniz cızırtı subwooferdan mı geliyormuş yoksa hoparlörlerden mi? Benim subwooferdan cızırtı geliyor ses sistemini tekrar açtığımda o ses kesiliyor. Ürünü alalı 2 sene oldu.

Set, uyku moduna geçtikten sonra subwooferdan gelen bir cızırtıymış o çözülen. Ben şimdiye kadar öyle bir sorun görmedim gerçekten. 1 yıl oldu.

Set uyku moduna geçtikten sonra subwooferdan gelen bir cızırtıymış ama ben şimdiye kadar öyle bir sorun görmedim. 1 yıl oldu.

Anladım, bende o sorun var hocam.

Arkadaşlar subwoofer zeminde durmalı peki uydu hoparlörler pc masasının üstünde mü yoksa onlar da mı yerde durmalı? Bir de sürücü dediğiniz şeyler uydu hoparlörler mi?

Hocam bu arada ekolayzer ayarı açık mı kullanıyorsun? Ben Realtek kontrol panelinden güçlü seçeneğini açıp kullanıyorum. Aksi takdirde hiç tatmin edici bir sesi olmuyor, ama ekolayzer ile mükemmel bir ses kalitesine ulaşıyorum.

Bu sistemi şimdiye kadar 3 farklı bilgisayarla kullandım birinde tam olarak dediğiniz gibi kullanmam gerekmişti. Diğerlerinde ise hiçbir şeye müdahale etmeden kullanıyorum. Tam çözemediğim bir olay.

@Canoktun Anakartın ses kartıyla direkt alakalı hocam, o yüzden büyük ihtimalle. 3.5mm yerine USB bağlantısıyla bağlanmış olsaydı tam performansını alabilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…