İnceleme Logitech Z333 İncelemesi

Genelde subwoofer'ın yerde durması önerilir. Uydular ise masaüstünde durmalı. Sürücüden kasıt ise uydular.
Uyduları masanın üstüne aldım. Bu sefer subwoofera takılan siyah girişli uydudan ses gelmez oldu. Oysa öncesinde hiçbir çıkartma takma yapmamıştım. Şaka gibi. Siyah girişli uyduyu subwooferın arkasındaki mavi girişe takıyorum. Bu sefer ses geliyor. Demek ki hoparlörde sorun yok. Ne yapabilirim acaba?
Hem pcye hem TVye bağlı. TVdeyken her iki uydudan da ses geliyor ancak pcde çalışmayan uydu artık tvde hafif cızırtılı çalışıyor.

Son düzenleme:
Temassızlık diyeceğim ama diğer girişe takınca çalışıyormuş. Girişin kendisinde mi sorun var diye düşündürttü. Yani uyduların konumu değiştirince bunların yaşanması benim aklıma bir temassızlık probleminden başka şey getirmiyor. Bu işlerden iyi anlayan biri bakmalı gibi geliyor bana.

dünkü sorunu çözdüm.
5-20 yıl önce 2+1 kawai vardı. goldmaster vardı. ya ömrümde ilk defa ses sistemi dinlediğim için onlar muhteşem geliyordu ya da gerçekten şimdikilerden daha iyiydi. ben açıkçası z333 ün basından, ses kalitesinden ve seviyesinden memnun değilim.

Bu arada uygu hoparlörleri masanın üstüne koyunca ses dehşet derecede arttı. Daha önce wooferla birlikle masanın altında duruyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…