LoL başlanılır mı?

4 tane daha arkadaşın varsa başlanır yoksa bacağınız kadar çocuklar size laf edip sinirlenmenizi sağlar.
 
Başlanır ama bırakılmaz. Tam bıraktım diyorsun nedense 1 el atasın geliyor sonrasıda malum.
 
Çoğu kişi başlanmaz der ama, bence başlanabilir. Eğer daha önce hiç oynamadıysanız, yâni sıfırdan başlayıp oyunu öğrenerek devam edecekseniz pek tavsiye edemem. Fakat daha önceden oynadıysanız ve düşük ranklar dan hızlıca çıkabileceğinizi düşünüyorsanız başlayın. Platin'e kadar geldikten sonra kitlesi düzelmeye başlıyor. Ayrıca Valorant kitlesi daha kanser bence. Bilerek sana hasar verenler bile var. Rapor edince ban yiyorlar tabii. Ona lafım yok.
 
Çoğu kişi başlanmaz der ama, bence başlanabilir. Eğer daha önce hiç oynamadıysanız, yâni sıfırdan başlayıp oyunu öğrenerek devam edecekseniz pek tavsiye edemem. Fakat daha önceden oynadıysanız ve düşük ranklardan hızlıca çıkabileceğinizi düşünüyorsanız başlayın. Platin'e kadar geldikten sonra kitlesi düzelmeye başlıyor. Ayrıca Valorant kitlesi daha kanser bence. Bilerek sana hasar verenler bile var. Rapor edince ban yiyorlar tabii. Ona lafım yok.

Mobil versiyonlarını oynamıştım ancak 1 2 ay sonra sıktığından dolayı silmiştim
 
Kesinlikle hayır. Bunun en büyük sebebi kitlesi, bacak kadar çocuklar ana bacı yapıyor oyunda. Ne zevk kalıyor ne bir şey. Oyunu zaten mobil oyuna çevirmiş Riot. Uzun süredir bırakmıştım bir bakayım dedim bir daha da geri dönmemek üzere tekrar sildim. Moba türünden kesinlikle uzak durun, hiç gerek yok kanser olmaya boş yere.
 

Geri
Yukarı