LoL hesabı 14 gün askıya alınınca ne yapmak gerekir?

mervecroft

Kilopat
Herkese merhaba, bundan gece vakti hesabım ilk defa 14 gün askıya alındı sebebini feed diye belirtti ama fedlemediğim halde bu cezayı aldım sadeve kötü oynadığım bir maçta 3 tane arkadaş benim feedlediğimi sandı ve reportladı. Riot Games'e ticket gönderdim ve geri dönüş alamadım çok yüksek ihtimalle 14 gün açılmayacak ama benim endişelendiğim şeyler var. İnternette okuduğum kadarıyla bazı kişiler en ufak bir reporlandıklarında hesapları tamamen kapatıldığını okudum bu hesabım 6-7 yıllık ve tekrar alamayacağım kostümlerim var.

Şimdi hesabımın banı açıldığında ne yapmalıyım?

Bazıları en az reportlanmadan 30 oyun oynamalısınız demiş bu 30 oyunu yapay zekada oynasam olur mu? Veya 1-2 ay oynamasam cezam silinir mi?

Bir de korkum şu TR sunucusunu biliyorsunuz size gıcık oldukları halde yapmadığınız suçtan report atıyorlar yapmadığım suçtan gereksiz bir report yersem hesabım kalıcı silinir mi?

Bu konuda endişeliyim cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşım da aynı şekilde bi 10 maç falan rapor yiyip banlandı. Daha sonra ticket attı ve açtılar banı. Eğer reddediceklerse de yazarlar geri dönüşsüz bırakmazlar. Kalıcı bana dönüşmez muhtemelen.

Arkadaşım da aynı şekilde bir 10 maç falan rapor yiyip banlandı. Daha sonra ticket attı ve açtılar banı. Eğer reddedeceklerse de yazarlar geri dönüşsüz bırakmazlar. Kalıcı bana dönüşmez muhtemelen.

Artık pek ümidim kalmadı 18 saattir cevaplanmasını bekliyorum.

Anlattığınıza göre bilerek olmasa da kısıtlama almışsınız kaldırmayı deneyin kaldırılmazsa bir dahakine perma yersiniz.

Dönüş yapmıyorlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-09 010536.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-09 010536.png
    168,5 KB · Görüntüleme: 74
Muhtemelen açılmayacak 14 günden önce. Karşılaşma geçmişini merak ettim, nasıl bir KDA oranına sahiptin ki sistem seni bilerek beslemeden banladı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı