LoL için mainlemelik Hero önerisi

Wild Rift'te farklı türde karakterler istediğim birkaç konu açtım, Yasuo ve Garen oynuyordum artık söz bu sonuncu. Artık sınavlar bitti sonunda PC'ye kavuşup LoL indirdim, sizden sıkmayan Hero önerisi bekliyorum. Jungle ve mid önerirseniz daha iyi olur başka laneler de olur ama Support olmasın, assasin olursa daha iyi olur. Ad Shaco'ya baktım, briara Akali'ye Aurora'ya LeBlanc'a da baktım beğendim üçünü de ama LeBlanc aşırı zor geldi, beceremiyorum çarı. Akali de bir tık zor gibi ama aralarından en zevkli olanı Shaco geldi bana, dakika başı bota gank gidip adamları çıldırtmak zevkli oluyor, oyundan düşünce toparlanmıyor ama 😃. Sizce bunlardan birini mi alayım başka Hero önerir misiniz? @dinçer mert özer

Alan vuran ve solo carry atan bir çar arıyorsan bu çar Vladimir'dir süikastçılar alan vurmaz Vladimir'in de ağır ctleri vardır (Ryze, Anivia, Orianna, Cassiopeia gibi) onun dışında oynamayı öğrenirseniz hem zevkli hem de güçlü bir çar.

Bu oyunda şampiyon değil, rol mainlenir. Sadece bir karakter mainlersen, örneğin Irelia, karşına Shen geldiği her el çaresiz kalırsın. Oyun tarzına uygun bir rol belirle, 1V1, match up rolü beğeniyorsan Top Lane gibi. Sonrasında o koridorda güçlü ve metaya giren en az beş karakteri öğren. Karşına Shen alan adama karşı Mordekaiser almasını bil, Sett alan adama Karşı Volibear, Riven'a karşı Garen, Jax'a karşı Aatrox vs. oynamasını öğren. Yoksa sadece Katarina, Zed, Yasuo mainleyip Gold Plattan çıkamayan adamlara dönersin.

Wild Rift'te farklı türde karakterler istediğim birkaç konu açtım, Yasuo ve Garen oynuyordum artık söz bu sonuncu. Artık sınavlar bitti sonunda PC'ye kavuşup LoL indirdim, sizden sıkmayan Hero önerisi bekliyorum. Jungle ve mid önerirseniz daha iyi olur başka laneler de olur ama Support olmasın, assasin olursa daha iyi olur. AD Shaco'ya baktım, Briara Akali'ye Aurora'ya LeBlanc'a da baktım beğendim üçünü de ama LeBlanc aşırı zor geldi, beceremiyorum çarı. Akali de bir tık zor gibi ama aralarından en zevkli olanı Shaco geldi bana, dakika başı bota gank gidip adamları çıldırtmak zevkli oluyor, oyundan düşünce toparlanmıyor ama 😃. Sizce bunlardan birini mi alayım başka Hero önerir misiniz? @dinçer mert özer
nunu ve willump.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı