LoL kolay Hero tavsiyeleri

DDLAO

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. Ben LoL'de yeni değilim ama bir şey fark ettim. Ben hızlı düşünemiyor, ani kararlar veremiyorum. Sürekli tereddüt ediyorum. Günlük hayatta da aynı şekilde. Uzun vadede harika yazılar yazabilirim ama ani kararlarda bir anda donuyorum. O yüzden ani hasar yerine tank Hero önerirseniz sevinirim. Böyle çok düşünme gerektirmeyen (pratik lazım olabilir çalışırım sorun değil) Hero'lar tavsiye edebilir misiniz? Zor demiyorum, çok düşünme gerektirmeyen Hero istiyorum. Viego'da mesela ani hasar atmam gerekiyor ama hızlı düşünemediğim için kullanamıyorum. Bu sorun hakkında çözüm arayacağım ama şimdilik LoL'de istediğim kriterlerde Hero önerebilir misiniz?

Garen, Miss Fortune, Tristana, Master Yi, Dr.Mundo, Mordekaiser, Nasus, Rammus, Nunu Urgot, Xin Zhao, Tryndamere, Warwick.
Rünler için ise bu site iyidir: MOBAFire

Nasus. Q basıp rakibe sağ tıklayın artık ne zaman ulaşırsanız tek yiyor zaten. Rünler, eşya dizilimleri vs. bu konularda bilgili değilseniz Blitz, SenpAI gibi yapay zeka uygulamalar çok işe yarıyor. LoL'ü yeni rünler geldiğinden beri oynuyorum ve SenpAI'nin faydası yüksek. Oyundaki hatalarınızı maç sonunda söylüyor.

Malphite. Bir de Beyblade.

Hocam Beyblade'i anlamadım ama Malphite deneyeceğim.

En temizi Garen hem güçlü hem oynaması kolay.

Garen oynayabilirim sanırsam ama CT'si fazla gibi geliyor. Kimler CT'liyor genelde Garen'ı?

Master'yi düşündüğünüzden zor hocam. Klasik maçta 200 Level adamlar geldiği için Tryhard oynamanız gerekiyor. Ama derecelide tercih edebilirim.

Garen, Renekton, Nasus, Sett, Shen gibi Hero'lar iş görecektir. Rünleri de verebilirim isterseniz.

Garen deneyeceğim. Renekton var, seviyorum ama ona da alışmam lazım, uzun süredir oynamıyorum. Nasus deneyebilirim, zaten ucuz. Sett aldım tüm takım bana sövdü, o yüzden artık oynamıyorum. Shen de var ama çok oynamadım, onu da bir deneyeyim.

Garen, Miss Fortune, Tristana, Master'yi, Dr. Mundo, Mordekaiser, Nasus, Rammus, Nunu Urgot, Xin Zhao, Tryndamere, Warwick.

MF deneyebilirim. Fare kullanımım Tristana'ya yetmiyor, biraz daha çalışırsam oynayabilirim. Mundo güzeldi, rakibi çok kanser ettim. Ama sonra nerflenmişti, ondan sonra oynamadım. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Mordekaiser çok gıcık bir tip ama oynarım, oynayınca çok keyif aldırıyor. Rammus daha oynamadım, ormandan biraz uzak durmayı düşünüyorum. Nunu oynamıştım onda da bayağı küfür yedim. Ondan pek tercih etmiyorum. Urgot aldım çok keyifli ama azcık oynayıp bıraktım niyeyse. Tryn beceremedim, Ww'de de işte ormandan uzak durmak istiyorum.

Nasus. Q basıp rakibe sağ tıklayın artık ne zaman ulaşırsanız tek yiyor zaten. Rünler, eşya dizilimleri vs. bu konularda bilgili değilseniz Blitz, SenpAI gibi yapay zeka uygulamalar çok işe yarıyor. LoL'ü yeni rünler geldiğinden beri oynuyorum ve SenpAI'nin faydası yüksek. Oyundaki hatalarınızı maç sonunda söylüyor.

Tamamdır hocam deneyeceğim Nasus'u.

Sağ olun hocalarım tavsiyeler için.

Garen oynayabilirim sanırsam ama CT'si fazla gibi geliyor. Kimler CT'liyor genelde Garen'ı?
"Garen is weak against" yazan yerde Garen'in zorlandığı,
"Garen is strong against" yazan yerde Garen'in kestiği karakterler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı