LoL neden eskisi gibi değil?

Ben ilk defa Lol de bu kadar küfür eden toxic bir oyuncu kitlesi gördüm. World of Warcraft da oynamışımdır, Knight Online da. Hiçbirinde böyle toxic velet yoktu. Hatta ilk gördüğümde şaşırmıştım bunlar neden sebepsiz ana bacı küfür ediyorlar diye :) Valorant Lolden de beter sesli chat yüzünden.
Cidden öyle toxic oyuncu kitlesi kaç sezondur var. Valorant da aynı şekilde sadece 1 hata yap hemen küfür etmeye başlıyorlar ama hiç iyi adam yok mu var, çok kral adamlarla da tanıştım.
Yıllar sonra tekrar girdim ben de. Oyun çöpe dönmüş. S5’de başlamıştım. O zamanlar güzel oyun modları da geliyordu. En azından çok toksiklenmiyordu mod olduğu için. En iyisi benim gibi ban yiyin ve bir daha kasmaya erinip bırakın.
Yakın zaman da yeni oyuna geçip oyunu bırakmayı ya da sadece arkadaşlarla LoL'e girmeyi planlıyorum. Yoksa bu kitle insanda moral de bırakmıyor oynama zevkide.

Kardeşim oyun harika oldu değişiklik iyidir insanı oyuncuyu canlı tutar farkı bir tarz çizdiler ve güzel gidiyor bence ama tabii tartışılır herkesin oyun zevki başka.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı